M.E.L.A. skin resurfacing

hudpleje mod hyperpigmentering
 
Definition
Hyperpigmentering er et område i huden som er mørkere pga. øget melanin. Melanin er det stof, der giver din hud og din hår farve, og hjælper med at beskytte huden mod UV lys. En overproduktion af melanin medfører en plettet og uens hudfarve. Pigmentskjolder (Hyperpigmentering) ses ved sol skader, inflammation, hormonelle forandringer og andre hud skader. Personer med mørkere asiatisk, afrikanske eller middelhavstyper har lettere ved at få hyperpigmentering.

Synlige tegn
Mørke pletter/områder i huden, ses typisk i ansigtet og på hænderne.
pHformula M.E.L.A. skin resurfacing er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater. Behandlingen er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula peeler hudens overflade, og helt unikt arbejder pHformula indefra og ud på hudens celler både de skadet, de usunde og sunde samtidig med at fibroblasterne boostes.

pHformula M.E.L.A. skin resurfacing er de aktive ingredienser sammensat, til effektivt, at behandle hyperpigmentering og reducere ophobning af melanin i huden og hæmme aktiviteten af enzymet tyrosinase. Behandlingen fjerner allerede dannet pigment i huden, ved at vaske det ud af huden. Samtidig beskyttes huden mod de fri radikaler og UV stråling. Hyperpigmentering sker på celleniveau, hvilket betyder, at hyperpigmentering skal kontrolleres, før det kan mindskes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kurforløb.
Du vil få en hud der, er mere ensartet, har fået reduceret hyperpigmentation, ikke danner ny pigmentering, har genvundet sin glød og udstråling, erblevet blødere og glattere.


HJEMMEPLEJE
Vores hjemmepleje produkter er specielt udviklet til at forberede, optimere og bevare resultatet af din skin resurfacing behandlinger.

M.E.L.A.. RECOVERY 3O ML

Er speciel udviklet til at arbejde i synergi med pHformula skin resurfacing behandlinger. En unik kombination af aktive ingredienser, der sammen arbejder på at genskabe huden, bevare en frisk og smuk hud samt modvirke fremtidige skader på huden, med langtidsvirkende behandlingsresultater.

BRUGES: under dagcreme og/eller natcreme. Anvendes under pHformula ”skin resurfacing” behandlingerne og 2 til 3 uger efter.

P.O.S.T RECOVERY CREAM 5O ML

P.O.S.T. recovery creme, er en rig og blødgørende creme beriget med fugtgivende ingredienser, som giver huden et maksimalt fugtniveau. P.O.S.T. recovery cream, lindrer øjeblikkeligt tørhed og har anti-inflammatoriske og anti-oxidante egenskaber.

Anbefalet til alle hudtyper.

BRUGES: morgen og aften

E.X.F.O. CLEANSE 200 ML

Et mildt renseprodukt, som effektivt fjerner makeup, snavs og urenheder uden at huden bliver tør. Den både exfolierer, lindrer, beroliger og fugter huden samtidig med at den dæmper rødhed og irritation.

BRUGES: Morgen og aften. Skal fjernes med vand.


U.V. PROCTECT SPF. 3O+ 5O ML

Denne kraftfulde bredspektret UVA/UVB solbeskyttelse er revolutionerende, da den både forsyner huden med et peptide kompleks, og samtidig beskytter mod UV. Disse ingredienser forhindrer DNA skader i huden samt virker fugtgivende og giver en satinglat hud.

BRUGES: Hver morgen ovenpå din dagcreme.

C.C CREAM MEDIUM/LIGHT 5O ML

C.C. cream spf30+ medium er en multifunktionel complexion corrector. Dvs. den minimerer misfarvninger (pigmentpletter), karsprængning og giver en let nuance samtidig med, at den blokerer for solens skadelige UV-A og UV-B stråler. Har også en anti-age effekt grundet de plende ingredienser den indeholder. Ideel at anvende efter din skin resurfacing behandlining.

BRUGES: Hver morgen oven på din serum

E.Y.E RECOVERY 15 ML

E.Y.E. recovery har en kraftfuld men blid formel, som indeholder et helt unikt peptide kompleks. Dette hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker samt mørke rande og hævelser i øjenregionen.

BRUGES: 1-2 gange om dagen. Ønskes en øjeblikkelig løftende og opstrammende effekt bruges E.Y.E. recovery på/under øjenbrynsbenet.

N.E.C.K RECOVERY 3O ML

N.E.C.K. recovery, er baseret på et unikt og advanceret glycoprotein kompleks som løfter, opstrammer og udglatter hals og décollete. N.E.C.K. recovery, forbedrer hudens elasticitet og øger fugtniveauet, samtidig med at denne delikate hud får forbedret sin struktur.

BRUGES: 1-2 gange om dagen.

Produkterne kan KUN købes i butikken/klinikken og ikke i vores SHOP. pHformula må ikke sælges online!

Læs mere...
Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce