ENVIRON

Environ er udviklet af Dr. Desmond Fernandes, der er en af verdens førerende forskere indenfor vitaminbehandling i dermatologi og plastikkirugi. Alle produkterne er baseret på Dr. Fernandes forskning og udviklingen i indhold og brugen af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A- og C-vitamin.

Environ adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et "Step up system", som bringer brugeren gennem 5 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe receptorerne i huden med at opbygge retinoid. Med step up systemet ender man til sidst med den højeste mulige dosis, som tillades i kosmetikbranchen.

A-vitamin er med til at mindske porer, reducere pigmentforandring, balancere uren hud, reducerer rynker og beskytte mod hudkræft. 

Environ er en professional hudplejeserie med indhold af aktive ingredienser inkl. højt koncentreret A-vitamin, og kræver derfor vejledning inden køb.

Læs mere...

A, C & E Oil

DKK 480,00

Revival Masque

DKK 630,00

Colostrum Gel

DKK 520,00

Night Cream

DKK 530,00

Sebu-clear masque

Denne maske indeholder både BHA og AHA frugtsyrer, samt Tea Tree bladolie, som mildt men effektivt er med til at eksfoliere og rense de døde hudceller væk fra de tilstoppede porer, og fremmer dermed en sundere og problemfri hud.
DKK 380,00
Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce