Klinikken

Hos Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Hvis ikke man er i balance med begge dele, kan det skabe ubalance i kroppen i form af stress, spændinger, hovedpine, trist og uren hud og mange andre problemer.

Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, da vi mener det er bedst for klienten, os selv, miljøet og næste generation.

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 1OO % behandleropmærksomhed, og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give dig en fuldendt oplevelse af velvære med dig i centrum.


Læs mere om vores nøje udvalgte behandlinger under menuen behandlinger.

Butikken

Hos os finder du kan nøje udvalgte lækre produkter, som ikke indeholder hormonforstyrrende tilsætningsstoffer.

Vi har både hudpleje-, kropspleje- og hårprodukter samt solprodukter. Derudover har vi lækre hovedpuder, vippe-/brynserum, parfume og morgenkåber.

Vi fører følgende mærker:

SMUK skincare
BIOEFFECT
Rudolph Care SUN & Hair
Environ (der findes parabener i deres trin-system)
pHformula
Nailberry
Save my Face
Magnetics lash

Heidi

Jeg er CIDESCO diplomeret kosmetolog og AXELSONS diplomeret avanceret massageterapeut. RAB registreret alternativ behandler. Ved at vælge en RAB registreret behandler, dækker mange sundhedsforsikringer og pensionsordninger omkostningerne ved behandlingerne ved en evt. arbejdsskade.

Jeg har taget min avanceret massageterapeutuddannelse på Axelsons Institut i København. Det er en klassisk fysiurgisk massageuddannelse samt en sportsmassøruddannelse og ikke mindst psykologi og andre alternative behandlingsformer. Ud over det har jeg taget 3OO timer i biomedicinsk viden (anatomi, fysiologi og sygdomslære) hos læge Ole Købke. 

Min hudterapeutuddannelse har jeg taget hos CIDESCO i København. Det er en international skole, som er anerkendt verden over og som er kendt for sine profesionelle metoder til at analysere og behandle klienternes behov (huden).

Jeg har undervist i 1.5 år inde på CIDESCO i hudplejeteori og andre mindre teoretiske fag.

Jeg har gennem årene som hudterapeut lært mange forskellige teknikker såsom japansk lifting, ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage samt diverse dybdegående massageteknikker. Jeg føler derfor, at jeg er godt rustet til enhver udfordring indenfor hudpleje og kan altid sammensætte en unik behandling som lige passer til dig og dine behov.

Min sidste udfordring har været at lave min egen hudplejeserie SMUK skincare, som er 100% naturlig og alle de aktive ingredienser er øko-certificeret. I april 2017 vandt jeg en pris for min serum i kategorien "Årets Danske Produkt" til Danish Beauty Award og i efteråret 2017 blev min jaderulle nomineret i Costume's Skønhedsfavoritter. 

Det er en fornøjelse for mig at arbejde med huden og hjælpe klienterne med deres udfordringer og se det lykkes til sidst.

Jeg arbejder bla. med SMUK skincare, Bioeffect og pHformula samt bruger jaderuller og dermarollere i mine behandlinger.

Camille

Jeg er uddannet fra CIDESCO kosmetologskole. Her stilles høje krav til håndværket som behandler. Det har givet mig et solidt fundament inden for den traditionelle tilgang til analyse og behandling af hudens behov.

Forståelsen af de dybere liggende årsager til ubalancer i huden har altid optaget mig, og jeg bliver gang på gang fascineret over den klare sammenhæng, der er mellem kroppen, sindet og huden. Derfor tager mine behandlinger altid udgangspunkt i det hele menneske, så kerneproblemet findes, og der kan arbejdes ud fra dette. 

Det er også årsagen til, at jeg i øjeblikket er under uddannelse til Holistisk Hudterapeut. Her tilegner jeg mig ny viden om hudens reaktionsmønstre og inspiration til andre mere utraditionelle behandlingsmetoder. Alt sammen noget, der er gavnlig, når huden er i ubalance samt gør mine behandlinger mere effektive på veje til at hjælpe dig til en balanceret og sund hud.

Ved siden af min passion for huden og mit arbejde som behandler, beskæftiger jeg mig med stor interesse for den glemte visdom, som gemmer sig i den kvindelige cyklus. 

Det viser sig, at mange kvinder oplever at have mistet kontakten med kroppen og dem selv. Det kan være bevidst såvel som ubevidst. De har glemt, hvad nydelse og afslapning er. Det kommer til udtryk på mange måder, og i mit arbejde ser jeg hver dag, hvilke ubalancer dette kan skabe i huden - og ikke mindst for kvinders velbefindende, når kontakten til kroppen og forståelsen for den iboende cyklus mangler.

Jeg nyder at arbejde med huden og følge den positive udvikling, der sker, når mennesket bag kommer i fokus. Jeg arbejder med det individuelle menneske, og det er vigtigt at huske, at ingen mennesker er ens.

For mig handler det derfor om at finde frem til den personlige og unikke behandling, som passer lige til dig og din huds behov.

Jeg har specialiseret mig i Environ produkter, som jeg arbejder meget med sammen med Gua sha sten og sugekopper.

 

Anna

Mit navn er Anna og jeg er uddannet kandidat i kommunikation.
Gennem mit professionelle liv har jeg altid arbejdet med PR- og kommunikation til kvinder
– hvad enten det har været indenfor radio, mode eller kvindelige livsstilseksperter.


Jeg har fået behandlinger hos Heidi i snart otte år og har altid elsket at komme i klinikken.
Tidligere havde jeg uren hud og har derfor prøvet mange forskellige behandlinger og
klinikker.
Heidis ro og holistiske tilgang til krop og sind, tiltaler mig meget, og jeg er oprigtig
glad for at skulle arbejde med produkter, der både er økologiske og bæredygtige.


Jeg kommer til at arbejde med PR- og kommunikation, sociale medier og nyhedsbreve, og
jeg glæder mig til at hilse på jer alle i klinikken.

Naturlig Smuk © 2019 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce