Klinikken

Hos Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Hvis ikke man er i balance med begge dele, kan det skabe ubalance i kroppen i form af stress, spændinger, hovedpine, trist og uren hud og mange andre problemer.

Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, da vi mener det er bedst for klienten, os selv, miljøet og næste generation.

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 1OO % behandleropmærksomhed, og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give dig en fuldendt oplevelse af velvære med dig i centrum.


Læs mere om vores nøje udvalgte behandlinger under menuen behandlinger.

Butikken

Hos os finder du kun nøje udvalgte og lækre produkter, der ikke indeholder hormonforstyrrende tilsætningsstoffer.

Vi har både hud- og kropspleje samt hår- og solprodukter. Derudover har vi vippe/brynserum og morgenkåber til børn og voksne.

Vi fører følgende mærker:

SMUK skincare
BIOEFFECT
Rudolph Care body
Environ (der kan forekomme spor af parabener i nogle af de råmaterialer der anvendes i AVST step-up systemet)
pHformula
Nailberry
Magnetic lash
Real Purity
Karmameju SUN og body
Save my face pillow
M2 vippe- og bryn serum

Heidi

Jeg er CIDESCO diplomeret kosmetolog og AXELSONS diplomeret avanceret massageterapeut. RAB registreret alternativ behandler. Ved at vælge en RAB registreret behandler, dækker mange sundhedsforsikringer og pensionsordninger omkostningerne ved behandlingerne ved en evt. arbejdsskade.

Jeg har taget min avancerede massageterapeutuddannelse på Axelsons Institut i København. Det er en klassisk, fysiurgisk massageuddannelse samt en sportsmassøruddannelse. Den indeholder bl.a. læren om psykologi samt andre alternative behandlingsformer. Derudover har jeg taget 3OO timer i biomedicinsk viden (anatomi, fysiologi og sygdomslære) hos læge Ole Købke. 

Min hudterapeutuddannelse har jeg taget hos CIDESCO i København. Det er en international skole, som er anerkendt verden over og som er kendt for sine profesionelle metoder til at analysere og behandle klienternes behov (huden).

Jeg har undervist i 1.5 år på CIDESCO i hudplejeteori og andre mindre teoretiske fag.

Jeg har gennem årene som hudterapeut lært mange forskellige teknikker såsom japansk lifting, ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage samt diverse dybdegående massageteknikker. Jeg føler derfor, at jeg er godt rustet til enhver udfordring indenfor hudpleje og kan altid sammensætte en unik behandling som lige passer til dig og dine behov.

Min seneste udfordring har været at lave min egen hudplejeserie, SMUK skincare, som er 100% naturlig imens de aktive ingredienser er øko-certificeret. I april 2017 vandt jeg en pris for min serum i kategorien 'Årets Danske Produkt' til Danish Beauty Awards, og i efteråret 2017 blev min jaderulle nomineret i Costume's Skønhedsfavoritter. I foråret 2019 blev min multifunktionelle serum 3IN1 nomineret til 'Årets Danske Produkt' ved Danish Beauty Awards.  

Jeg arbejder bl.a. med SMUK skincare, Bioeffect og pHformula og jeg bruger jaderuller, dermarollere og gua sha-sten i mine behandlinger.

Det er en stor fornøjelse for mig at arbejde med huden, hjælpe mine klienter med deres udfordringer og at se det lykkes til sidst!

Cathrine

Jeg er lægeeksamineret kosmetolog fra CIDESKO skolen her i København. Jeg har over 10 års erfaring fra skønhedsbranchen, hvoraf de sidste tre år har været ude i klinik.

I min verden går afslapning og langsigtet hudforvandling sammen, hånd i hånd. Man skal ikke gå på kompromis. Jeg tror på at ALLE kan opnå den hud de går og drømmer om, med den rette vejledning og hjemmepleje, samt støttende ansigtsbehandlinger i klinikken.

 Mine to hjertebarn er ansigtsbehandlinger og voksbehandlinger. Hvorpå ansigtsbehandlinger nogle gange kan have hovedfokus på velvære, kan voksens verden tit koncentrere sig kun om resultatet. Her ønsker jeg at ”shake things up”. Du kan forvente dig at voksbehandlingerne også har elementer af velvære, og at jeg i ansigtsbehandlingerne går holistisk frem for at bedst kunne hjælpe dig og opnå de resultater du ønsker.

En af grundene til at jeg elsker mit arbejde, er glæden og motivationen det giver mig at hjælpe jer med evt. hududfordringer og hudønsker. Jeg har selv haft udfordringer med acne op igennem teenagerne og også ind i de voksne år, så jeg ved meget om hvordan vores hudtilstand påvirker os både psykisk og fysisk. Hvis vi sammen kan opnå en sund hud, så er det i mine øjne den aller smukkeste hud! Processen går vi igennem sammen.

 Jo… og så kommer jeg oprindelig fra skønne, naturrige Norge. Håber vi ses i klinikken! 

Nina (delvis tilbage)

Jeg er uddannet hudterapeut ved Holistisk Hudterapeut Skolen v. Laura Bonné/Amazing Space samt efteruddannet i japansk lifting, gua sha og kosmetisk cupping. 

Derudover er jeg autoriseret og praktiserende psykolog og uddannet personlig træner. 

Jeg har altid været meget optaget af kroppen, psyken og det indre - og ydre samspil.

Jeg tror på, at vores krop forsøger at guide os og agere som vores egen hjælper, forstået på den måde, at når den reagerer med fx. udslæt, urenheder, spændinger eller væskeophobninger, så forsøger den at gøre os opmærksomme på at der er ubalance eller andre uhensigtsmæssigheder i vores livsstil, som vi skal tage os af. 

Jeg har altid nydt at arbejde med mennesker, hvad end det er i form af krops- og ansigtsbehandlinger eller ved terapeutiske behandlinger. Det ligger meget naturligt til mig at lytte, være nærværende og omsorgsfuld og at sætte mig ind i andre personers behov.

Jeg elsker hudplejefaget og brænder for at hjælpe mine kunder med deres hudplejeproblemer, men også for at hjælpe dem der bare gerne vil have en afslappende og nærende ansigtsbehandling eller -massage.

Jeg tror på at vi alle er unikke og har forskellige behov også hvad angår vores hud, hvorfor jeg vil skræddersy behandlingen til lige netop din hud og krops behov, så den får hvad den har brug for på det pågældende tidspunkt.

Min interesse for hudplejefaget ligger så længe tilbage som jeg kan huske. Men efter at have oplevet at min hud i mine midt 20’ere pludseligt gik fra at være flot og sund til at reagere med acne, udslet og generel rigtig dårlig hudtilstand gik der en holistisk fordybelsesproces i gang for mig. Vigtigheden af balance og næring både inde- og udefra blev alfa omega. 

Jeg ser frem til at møde dig og jeg vil gøre mit for, at din behandling vil føles som den ypperste selvforkælelse og at du går herfra med mere klarhed omkring hvad din hud, din krop og dit sind har brug for.

Da jeg også er uddannet psykolog og i mange år bl.a. har arbejdet med selvværd, selvomsorg, stress, ubalancer, trivsel og uhensigtmæssige vaner tilbyder jeg en kombinationsbehandling, hvor vi bruger den første del af behandlingen på at arbejde med dine udfordringer og behov og sidste del af behandlingen er en skræddersyet ansigtsbehandling til dig og din huds udfordringer og behov.

Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce