DAGLIG ANSIGTSMASSAGE

Ved daglig massage af dit ansigt kan du mindske rynker og minimere fine linjer. Din muskeltonus bliver forbedret, så du ikke ender med at få løs hud/muskulatur ved kæberne eller den såkaldte 'kalkunhals'.

Øjenområdet er meget udsat for ansigtsmimik, men hvis du dagligt masserer øjenomgivelserne kan muskulaturen lære at slappe af og derved få færre linjer.

Ved en hård micromassage sætter man gang i blodcirkulationen, hvilket giver fornyet energi til vores celler. Det er godt for den regenererende proces, men det giver også glød til huden.

Du vil se friskere ud og føles mere afslappet i din mimik.  


BEAUTY TOOLS 

Hvis du vil sikre dig, at dine ansigtsprodukter trænger godt ind- og ned i huden, så er daglig ansigtsmassage en rigtig god idé. Du kan med fordel også supplere med et beauty tool, hvis formål bl.a. er at styrke bindevævet og mikrocirkulationen i dit ansigt.

ANSIGTSRULLE
En ansigtsrulle reducerer hævelser og rynker i ansigtet og mindsker spændinger - særligt omkring kæbepartiet. Du styrker mikrocirkulationen i ansigtet og får stimuleret ansigtets muskulatur. Læg gerne din ansigsrulle i køleskabet inden brug, så du virkelig kan se effekten. Læs mere her.

GUA SHA-STEN
En gua sha-sten arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet. Blodcirkulationen øges markant, og fine linjer og rynker mindskes. Gua sha-stenen skal, i modsætning til ansigtsrullen, altid have et produkt under - gerne en olie. Læs mere her.

Ved daglig brug hjælper du dine produkter med at trænge bedre ind i huden, der får en flot glød. Og du mindsker de fine linjer og rynker.


DAGLIG RENS
Der er delte meninger om, hvor ofte og hvor meget man skal rense sin hud. Vi tror på, at du altid skal tilpasse hudplejerutiner- og produkter til netop din hud. Og derfor skræddersyr vi også altid vores behandlinger alt afhængig af, hvem der ligger på briksen.
Når det så er skrevet, så er den daglige rens vigtig - både morgen og aften. Om aftenen vasker du make up, dagens forurening og sved af, mens du om morgenen renser nattens affaldsstoffer og døde hudceller af. 

ENZYMPEELING
Hvis du ikke lider af eksem eller andre hudsygdomme, så kan du med fordel lave en enzympeeling 1-2 gange om ugen. Det er de aktive enzymer, der virkelig renser huden i dybden og fjerner de døde hudceller. Hvor en peeling med korn kun fjerner de døde hudceller, så gør enzympeelingen arbejdet for dig. Samtidig med, at den laver kanaler ned til din underhud, så de efterfølgende produkter nemmere trænger ind.PRODUKTER

Ligesom med renseprodukter, så er ansigtspleje-produkter også meget individuelle. Hvilke mærker plejer du at bruge, har du lyst til at prøve noget nyt, hvilken konsistens og skin feel kan du bedst lide og hvad er budgettet for produkterne? Der er mange spørgsmål og derfor anbefaler vi altid en ansigtsbehandling, så vi kan nærstudere din hud og give dig bedst mulig vejledning. 

Uanset din hudtype, så er der et par steps, der altid er gode at følge ift. optimal pleje af din hud. 

SERUM
Et serum giver masser af fugt og skal bruges med det samme efter du har renset din hud. Og gerne mens huden stadig er lidt fugtig, så absorberes produktet nemlig bedst. Forestil dig dit serum som en slags dejlig, let silkeundertrøje. Den er hverken fedtet eller tung, den ligger bare på huden og sørger for at du er veltempereret. Et serum er et tyndtflydende produkt med en kraftig virkning.

ANSIGTSCREME
En ansigtscreme er for alle. Den sørger for at holde din hud fugtet og kan målrettes din huds behov. Måske skal du bruge en oliefri creme, hvis du har tendens til fedtet hud, måske skal du bruge en anti-age creme, hvis du er begyndt at få fine linjer og rynker? Eller du kan have behov for noget endnu mere specifikt og virksomt. Men - en ansigtscreme er for alle og en rigtig god ide at påføre huden efter dit serum.

ANSIGTSOLIE 
En ansigtsolie kan dele vandende. Nogle synes en olie kan være for fedtet i ansigtet mens andre bare elsker den fedtede fornemmelse. En ansigtsolie kan bruges året rundt - særligt den type, der har en lille molekyleform, så den nemt trænger ind. 
I vinterhalvåret er den, i vores optik, et must have. Den sørger for en rigtig god barriere for din hud, så huden er mere modstandsdygtig overfor de skiftende ude-og-inde temperaturer, forurening og frie radikaler. Brug den efter dit serum og inden din dagcreme eller bland et par dråber med din dagcreme, hvis du foretrækker den mindre fedtede fornemmelse.

ØJENCREME 
De kloge siger, at du fra omkring 25 års alderen skal begynde at påføre øjencreme. På den måde kan du forebygge rynker og linjer inden de for alvor er fremtrædende. Huden omkring øjnene er en del tyndere end i resten af ansigtet, hvorfor huden også ældes mere omkring øjenområdet end i resten af ansigtet. Derfor kan nogle af de begyndende linjer, som du ser omkring dine øjne, også skyldes tørhed. Uanset om linjerne skyldes tørhed eller reelle linjer, så er øjencreme en god beskyttelse for de sarte øjenområder. Og derfor også en god investering som vi anbefaler alle, der er over 25 år.

MIST 
En ansigtsmist er et fint og enkelt produkt, der gennemfugter din hud før og efter du har renset den. Brug misten efter rens og inden dit serum eller dagcreme, så huden stadig er lidt fugtig, når du smører det efterfølgende produkt på. En god ansigtsmist kan også bruges opkvikkende i løbet af dagen, når du trænger til et friskt pust.

NATCREME
Det er efterhånden mange år siden, at vi har brugt eller forhandlet natcreme. I dag bruger vi ofte en olie eller en lidt federe creme om natten. Begge dele kan være rigeligt til at dække dit behov for fugt, næring og pleje i løbet af natten. Hvis din hud har et særligt behov kan du med fordel benytte et produkt, der arbejder ekstra virksomt om natten.

SCRUB
Vi er, hånden på hjertet, mere til enzympeelinger end til scrub. Ganske enkelt fordi en scrub primært arbejder på overfladen af huden og dermed både fjerner de 'raske' og de døde hudceller. Men - hvis du bare elsker din scrub eller fornemmelsen af de blide korn (for de må endelig ikke være for store, så sliber de på huden), så skal du bare blive ved. Og efterfølgende har du også en fin hud, der føles glat og lækker. Husk at efterbehandle med masser af fugt og næring, når du har 'skrubbet'.

A-VITAMIN CREME
Der findes efterhånden en del produkter på markedet, der indeholder retinol - bedre kendt som A-vitamin. De kan være med til at modvirke synlige tegn på ældning og problemhud, og kan påvirke kollagen- og elastinsyntesen i huden. Du skal altid være varsom, hvis du har sensitiv hud eller hudsygdomme og du overvejer brug af produkter med A-vitamin. Det kan være en god idé at booke en behandling, så vi kan analysere din hud og guide dig ift. brug af A-vitamin creme.

SOLCREME
Solcreme er et must. Punktum. Det er indiskutabelt om du skal bruge solcreme eller ej - og selvfølgelig både i ansigtet og på kroppen, når du eksponeres for solen. Vi anbefaler ikke faktor 15 hele året rundt, når du bor i Norden. Ganske enkelt fordi der også er mange gavnlige effekter ved solens stråler og fordi de få stråler, der trænger igennem skyerne om vinteren giver os det nødvendige D vitamin. I stedet anbefaler vi en dagcreme, der indeholder naturligt spf og gerne så højt som muligt. Det er desuden en rigtig god idé at påføre et serum under din solcreme, så du på den måde også beskytter din hud. Når du så for alvor skal sole dig, så skal du skrue op for din faktor. Vi anbefaler faktor 30 medmindre du har meget lys/sensitiv hud, så vil faktor 50 være en god idé. Husk at brug solcreme uden kemi.

MASKER
Udover din faste hudplejerutine, så er masker også en rigtig god idé at tilføje dit skønhedsarsenal. Masker, af forskellig art, kan være med til at booste din hud og kan derudover også være en tiltrængt pause i en hektisk hverdag. Du kan få forskellige masker alt efter behov, nogle giver fugt, nogle giver glød og andre beroliger og nærer den urolige hud. Husk altid at læg dine masker, når du har renset din hud. Og nyd pausen imens du ligger med masken.Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce