Til alle os, der elsker BIOEFFECT

Islandske BIOEFFECT har lavet en professionel linje som de kalder "EYGLO". Eyglo betyder "evig glød" på islandsk.

Vi kalder den Bioeffect EYGLO, så man ikke er i tvivl.

70 min. kr. 995,- BOOK

Læs mere om behandlingen og hvad den kan under "Behandlinger".

 


 

Daglig ansigtsmassage

Ved daglig massage af dit ansigt kan du mindske rynker og minimere fine linjer. Din muskeltonus bliver forbedret, så du ikke ender med at få løs hud/muskulatur ved kæberne eller den såkaldte 'kalkunhals'.

Øjenområdet er meget udsat for ansigtsmimik, men hvis du dagligt masserer øjenomgivelserne kan muskulaturen lære at slappe af og derved få færre linjer.

Ved en hård micromassage sætter man gang i blodcirkulationen, hvilket giver fornyet energi ud til vores celler. Det er godt for den regenererende proces, men det giver også glød til huden.

Du vil se friskere ud og føles mere afslappet i din mimik.  


 

Behandling med øjengel og derma roller

Jeg har afprøvet BIOEFFECTs EGF EYE serum, som er en gel, der bliver påført med en kold kugle. Man bruger en derma roller med nåle på 0,25 mm. til at penetrere huden, så gelen kan trænge længere ned i huden.

FAKTA:

BIOEFFECT EGF EYE serum indeholder ligesom de øvrige produkter fra BIOEFFECT hyaluronsyre, som holder huden gennemfugtet.
EGF Eye Serum er yderst virksomt mod fine linjer, rynker og farveforskelle i huden, fordi det fungerer som et signalstof, der giver besked til hudcellerne om at producere mere kollagen. 

Emballagen er lufttæt og beskytter effektivt de celleaktiverende proteiner samt en roll-on funktion som sikrer maksimal hygiejne. Anvendes en gang dagligt, morgen eller aften, på ren hud. Kan købes i webshoppen.

DERMA ROLLER

Derma roller - kært barn har mange navne. I klinikken sælger jeg dem fra pHformula, som jeg også bruger i mine behandlinger. Jeg bruger nåle på 0,25-0,50 mm. som jeg mener er den bedste og mest optimale længde i forhold til huden i ansigtet og omkring øjnene.

En rulle bidrager til foryngelse af huden ved blandt andet at øge kollagenproduktionen. Det afhjælper rynker, linjer og reducering af ar. Der sidder små mikronåle fremstillet af kirurgisk stål på den. 
Når du trækker rullen over huden i forskellige retninger skaber den tusindvis af tynde mikrokanaler, der stimulerer væksten af nyt bindevæv og hudceller som jævner ujævnheder og giver dig en sundere teint. 
Mikrokanalerne skaber også bedre adgang for det efterfølgende produkt, til bedre at trænge dybere ned i huden og virke optimalt. Den naturlige helingsproces og regenereringsproces bliver speedet op.

 

 

 

Naturlig Smuk © 2019 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce