pHformula

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. 

Vi laver både skræddersyede behandlinger (på 60 og 90 min.) med pHformula og frugtsyrebehandlinger med pHformula.  

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.
Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret "leveringssystem", der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Frugtsyrebehandlingerne målrettes især 4 "problematikker":

  • A.G.E. - Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  • M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller "kemi".
  • A.C.N.E. - Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  • C.R. - Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.'

PHFORMULA INDEHOLDER:
  • Ingen farvestoffer
  • Ingen lanolin eller mineral olie
  • Non Comedogen
  • Parabenefri konserveringssystem
  • Baseret på teknologien af regenerativ medicin
  • Kan kombineres med alle andre produkter

Det er ikke muligt at købe pHformula-produkter uden først at have været til en behandling hos en pHformula certificeret behandler. Derfor sælges produkterne ikke her på hjemmesiden. pHformula må ikke sælges online!

Du kan BOOK HER eller ringe og høre nærmere om en pHformula-behandling, hvis du vil i gang med at bruge de meget resultatorienterede produkter.

Læs mere...
Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce