Ansigtsbehandlinger

DERMA ROLLER

De fleste af vores ansigtsbehandlinger kan kombineres med en derma roll. Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af en derma roll med små bitte sterile nåle på O,25 -O,5O mm stimulerer huden kraftigere, og man vil få hurtigere synlige resultater. Behandlingen tager ca. 15 min. og købes som en tillægsydelse. Derma rollen er personlig og kan enten købes med hjem kr. 499,- minus 2O% eller man kan lade den blive i klinikken til fremtidige behandlinger. Efter 6 behandlinger med derma rollen kan du få den gratis med hjem, hvis du ønsker.

Tid: 15 min. Pris: 3OO,- Book her 


Skræddersyede ansigtsbehandlinger 

Vi skræddersyer alle vores behandlinger efter din huds udfordringer. Det giver os en frihed til at bruge præcis de produkter, der er bedst egnet til dig og din hud.
Vi analyserer altid huden, og hvis der er noget, der skal renses ud, gør vi også det. Din hud bliver gennemfugtet og masseret godt igennem. 

Til dig der har behov for en kortere intens ansigtsbehandling. Også velegnet til en teenage behandling.

Tid: 6O min. Pris: 775,- Book her

Til dig der ønsker mere forkælelse i form af ansigtsmassage, ansigtsakupressur, hovedbundsmassage og mm.

Tid: 9O min. Pris: 1.150,- Book her

Til dig der ønsker total forkælelse med fokus på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet og ansigts- muskulaturen samt farvning af bryn og vipper. Under forløbet vil din hovedbund og fødder få en let massage.

Tid: 12O min. Pris: 1.500,- Book her


BIOEFFECT EYGLO

EYGLO betyder "Evig glød" på islandsk. Det er hvad BIOEFFECT ønsker med denne meget intensive og fugtgivende ansigtsbehandling. Som de eneste i verden har de udviklet et plantebaseret EGF protein (Epidermal Growth Factor), der arbejder i dybden og genopbygger hudens kollagene og elastine fibre. 
Behandlingen inkluderer afrens, eksfoliering med pulverseret lava og mineraler, hydrogelmaske med EGF serum under, massage af skulder og nakke og afsluttende ansigtsakupressur med dertilhørende Bioeffect day cream.

Tid: 60 min. Pris: 995,- Book her


Oxygenbehandlinger

Oxygenbehandling er en teknik hvor man anvender 9O% komprimeret ilt, der presser et serum ned i din hud (det kan være Hyaluron som er fugtbindende eller Syn, som er en naturligt anti-age serum der lammer musklerne). Dette er langt mere effektivt end hvis man påføre en alm. creme. Man bruger en airbrush til at indsluse serummet, så du mærker et koldt pust i ansigtet.

Behandlingen inkluderer: Afrens, peeling med naturlig AHA, enzympeeling med naturlig AHA, oxygen med serum samt afsluttende ansigtsakupressur og creme.

Tid: 6O min. Pris: 75O,-  Book her


OxyEye behandling

Oxygenbehandling kun på øjenomgivelserne eller munden, så du igen kan få friske og opstrammede øjne.

Tid: 2O min. Pris: 30O,- Book her


Kurpakke (6 x behandlinger)

For at opnå det optimale resultat, anbefales kurpakken, der indeholder 6 behandlinger med ca. 7-1O dages mellemrum. Du får den sidste behandling GRATIS.

Tid: ca. 6O min. Pris: 4.000,- Book her


Gua Sha facial treatment

Denne behandling udføres med Gua Sha sten, som har mange effektive egenskaber mod linier, rynker, rødme og akne. Den efterlader din hud og muskulatur afspændt og med en flot glød.

Du kan tilkøbe en mælkesyrepeeling til kr. 100,- og en duft rool-on til kr. 150,- 
(dette skal skrives i kommentarfeltet, hvis du ønsker at tilkøbe)

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.045,- Book her


pHformula behandlinger

Frugtsyre behandling "skin resurfacing"
(kan kun bookes hvis der er aftalt et behandlingsforløb)

A.G.E. – moden hud, ældet hud, for tidligt ældet hud, synlige linjer og rynker
M.E.L.A. – Hyperpigmentation, pigmentpletter, solskadet hud eller hormonelle forandringer (fx graviditet, stress, sygdom osv.) leverpletter
A.C.N.E. – acne, fedtet hud, grove åbne porer, uren hud
C.R. – Rosasea, kronisk rødme, karsprængninger, sart hud
V.I.T.A. C – trist, grå og tør hud. Giver ny glød og booster huden med fugt

Tid: ca. 35 min. Pris: 5OO,- Book her


Kurpakke (6 x behandlinger)

I dette forløb opnår du maximal resultat uden kirurgi. Det anbefales, at der går mellem 7-1O dage mellem behandlingerne, for at opnå et hurtigt synligt resultat. Efterfølgende kræver det opfølgende behandlinger ca. en gang om måneden.

Tid: ca. 35 min. Pris: 2.7OO,- Book her 


E.Y.E Lift

Med M.E.S.O device rulleren arbejdes de bittesmå nåle på “kragetæerne” omkring øjnene og på selve øjenlågene. En efterfølgende M.E.S.O Glow gel masseres ind i din hud, som trænger meget bedre ned i de dybere lag pga. de bittesmå kanaler, rullen har lavet. Herefter lægges en meget opstrammende og genopbyggende peptide maske på hele øjenområdet. Giver et flot lift og forbedre øjeblikkeligt på de fine linjer og rynker.

Du kan opleve at blive lidt rød og hævet efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt.

Tid: ca. 2O min. Pris: 3OO,- Book her


Environ Cool Peel

En avanceret og professionel ansigtsbehandling, som arbejder med milde, men effektive peelinger, needling og beroligende alge maske.
Behandlingen henvender sig til udfordringer som acne, urenheder, ar, linier og rynker, samt pigmenteringer og generel vedligeholdelse af huden. 
Efter behandlingen kan din hud forventes jævn og rolig med masser af udstråling og vitalitet.  
   
Ønsker du brug af needling i behandlingen, tilkøbes denne ved første behandling og anvendes efterfølgende derhjemme. Pris for Environ Roll-CIT (0,1 mm) 745 kr.
 
Du kan tilkøbe yderligere:
Ekstra dybderens 200 kr
Ekstra Massage 200 kr
(dette skal skrives i kommentarfeltet, hvis du ønsker at tilkøbe)
 

Tid: ca. 75 min. Pris: 995,- Book her

Naturlig Smuk © 2019 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce