Ansigtsbehandlinger

DERMA ROLLER

De fleste af vores ansigtsbehandlinger kan kombineres med en derma roll. Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af en derma roll med små bitte sterile nåle på O,25 -O,5O mm., stimulerer huden kraftigt og derved får man hurtige og synlige resultater. Derma rollen laver mimimale huller i huden, hvilket aktiverer hudens selvforsvar. Huden vil herefter regenerere sig selv og danne endnu mere kollagen imens blodcirkulationen øges.

Behandlingen tager ca. 15 min. og købes som en tillægsydelse. Derma rollen er personlig og kan enten købes med hjem for 499 kr. - minus 2O% eller du kan lade den blive i klinikken til fremtidige behandlinger. Efter 6 behandlinger med derma rollen kan du få den gratis med hjem, hvis du ønsker.

Tid: 15 min. Pris: 3OO,- Book her 

 

SMUK SIGNATURBEHANDLING 

En SMUK signaturbehandling udføres udelukkende med produkter fra det danske, økologiske og bæredygtige mærke, SMUK skincare. Alle produkter er udviklet og fremstillet i Danmark af hudterapeut, Heidi Maltby.

Under behandlingen benyttes forskellige sammensatte teknikker, der alle stimulerer og bearbejder hudens mange lag. Der fokuseres intensivt på at gennemarbejde ansigtet bl.a. ved hjælp af dybdegående ansigtsmassage samt gua sha-sten, der arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet. Hot stones gennemvarmer huden, så blodcirkulationen får frit løb og varmen spreder sig til hele kroppen.

Der arbejdes også med hudens organzoner under fødderne, for på den måde at stimulere huden indefra. Afslutningsvis stimuleres akupressurpunkterne i ansigtet, så du får en her-og-nu oplevelse af gennemfugtet hud, færre linjer og endnu mere glød.

Tid: 105 min. Pris: 1.495 kr,-  book her

 

KOSMETISK AKUPUNTURBEHANDLING 

Ved en kosmetisk akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i specifikke punkter i ansigtet. 
Rynker og linjer opstår ved langvarig og/eller gentagne følelsesmæssige mimiker og vaner. Via akupunkturpunkterne stimulerer man ansigtets evne til selv at genoprette de blokerede energier og frigive dem. På den måde får man ansigtsmuskulaturen til at slappe af, og rynker og linjer vil synes mindre.

Priser

1. konsultation varer altid 90 min. og inkluderer afrens, en analysere af hudens udfordringer, ansigtsakupressur, massage med gua sha-sten samt en fugtgivende maske mens du ligger med nålene.

Tid: 90 min. Pris: 1.375 kr,-  book her

Tid: 60 min. Pris: 875 kr,-  book her

Vi anbefaler desuden et kurforløb, hvor du kommer 1 gang om ugen de første tre uger, derefter 1 gang hver anden uge, og den sidste behandling skal gerne ligge 30 dage efter.

Kurpakke

Tid: 1 behandling a 90 min. og 5 behandlinger af 60 min. Pris: 5.000,- Book her 


Kosmetisk akupunktur som tillægsydelse til en vilkårlig ansigtsbehandling

Tid: 20 min. Pris: 400 kr,-  book her 

 

Skræddersyede ansigtsbehandlinger 

Vi skræddersyr alle vores behandlinger i forhold til din huds udfordringer. Det giver os en frihed til at bruge præcis de produkter, der egner sig bedst til dig og din hud. Vi analyserer altid din hud, og hvis der er noget, der skal renses ud, så gør vi det. Din hud bliver gennemfugtet og masseret godt igennem. 

Den skræddersyede ansigtsbehandling er til dig, der har behov for en kort og grundig ansigtsbehandling, eller til dig, der ønsker en udrensende teenagebehandling. 

Tid: 6O min. Pris: 875,- Book her


Samme grundige ansigtsbehandling, men med 30 minutters ekstra tid til rens, fugt og forkælelse. 

Tid: 9O min. Pris: 1.275,- Book her


Samme grundige ansigtsbehandling, men med endnu mere forkælelse i form af mere tid til dig og behandlingen. Her fokuseres der intensivt på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet samt ansigtsmuskulaturen. Ønsker du farvning af bryn og vipper er det også inkluderet.  
Under behandlingen bliver dine fødder og din hovedbund let masseret.

Tid: 12O min. Pris: 1.650,- Book her


BIOEFFECT EYGLO

EYGLO betyder "Evig glød" på islandsk. Og det er hvad ønsket er med denne meget intensive og fugtgivende ansigtsbehandling. Som de eneste i verden har Bioeffect udviklet et plantebaseret EGF protein (Epidermal Growth Factor), der virkelig arbejder i dybden og genopbygger hudens kollagene og elastine fibre. 
Behandlingen inkluderer afrens, eksfoliering med pulverseret lava og mineraler, hydrogelmaske med EGF serum under, massage af skulder og nakke og afsluttende ansigtsakupressur med dertilhørende Bioeffect day cream.

Tid: 60 min. Pris: 1.050,- Book her


Oxygenbehandlinger

En oxygenbehandling er en særlig teknik, hvor man anvender 9O% komprimeret ilt. Den komprimerede ilt presser et serum ned i din hud - det kan enten være Hyaluron, som er fugtbindende eller Syn, som er en naturligt anti-age serum, der lammer musklerne. At presse et serum ned i huden med komprimeret ilt er langt mere effektivt end hvis man påførte en alm. creme. Man bruger en airbrush til at indsluse serummet, hvilket føles som et koldt pust i ansigtet.

Behandlingen inkluderer: Afrens, peeling med naturlig AHA, enzympeeling med naturlig AHA, oxygen med serum samt afsluttende ansigtsakupressur og creme.

Tid: 5O min. Pris: 875,-  Book her


OxyEye behandling

Samme oxygenbehandling som ved en ansigtsbehandling - her fokuseres der primært på øjenomgivelserne eller munden, så dine linjer mindskes og du får masser af fugt. 

Tid: 2O min. Pris: 350,- Book her


Oxygenbehandling Kurpakke (6 x behandlinger)

Samme oxygenbehandling som ved ansigtsbehandlingen, men her får du en kurpakke af 6 behandlinger, hvor den sidste er gratis. Det er vores erfaring, at det bedste resutat med oxygenbehandling fås ved 6 behandlinger med 7-10 dages mellemrum.

Tid: ca. 6O min. Pris: 4.500,- Book her


Gua Sha facial treatment

En ansigtsbehandling med gua sha-sten har mange effektive egenskaber mod linier, rynker, rødme og akne. Gua sha-behandlingen er en gammel kinesisk tradition, hvor man 'skraber' giftstoffer væk og øger blodcirkulationen. Gua sha'en er lavet af sten eller horn, og efterlader din hud og muskulatur afspændt og med en flot glød. Efter behandlingen kan du købe din egen gua sha og gå i gang derhjemme. 

Du kan tilkøbe en mælkesyrepeeling til kr. 100,- og en duft rool-on til kr. 150,- 
(dette skal skrives i kommentarfeltet, hvis du ønsker at tilkøbe)

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.100,- Book her


Lifting Gua Sha treatment (kun Nina udfører denne behandling)

Behandlingen består både af Japansk Lifting, Gua Sha og Kosmetisk Cupping.

Der anvendes flere ansigtsløft teknikker samtidig med, at kroppens organzoner afbalanceres ved hjælp af akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage.
Behandlingen giver et øjeblikkeligt ansigtløft, flot glød samt mindsker rynker og linjer på en naturlig måde.

Behandlingen foregår i ansigt, på hals og decolleté. Den afsluttes med en fugtende og kølende
maske samtidig med at din nakke og skuldre masseres.

For et langvarigt resultat anbefales et forløb på 5 uger med 2 behandlinger om ugen.
For at vedligeholde det opnåede resultat anbefales behandling ca. hver 6. uge.

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.100,- Book her

Kurpakke (6 x behandlinger) Pris: 5.500,-


pHformula behandlinger

pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede ansigtsbehandlinger. Behandlingerne arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, mund, hals & décolleté. 

Tid: ca. 60 min. Pris: 875,- Book her

Tid: ca. 90 min. Pris: 1.275,- 
Book her

Vi tilbyder følgende frugtsyre-behandlinger fra pHformula: 

A.G.E.: Moden hud, ældet hud, for tidligt ældet hud, synlige linjer og rynker
M.E.L.A.: Hyperpigmentation, pigmentpletter, solskadet hud, leverpletter eller hormonelle forandringer (f.eks. graviditet, stress, sygdom osv.)
A.C.N.E.: Acne, fedtet hud, grove åbne porer, uren hud
C.R.: Rosasea, kronisk rødme, karsprængninger, sart hud
V.I.T.A. C: Trist, grå og tør hud. Giver ny glød og booster huden med fugt.

Tid: ca. 35 min. Pris: 600,- Book her


Kurpakke (6 x behandlinger)

En pHformula kurpakke indeholder 6 behandliner, der optimalt skal ligge med 7-10 dages mellemrum. I forløbet opnår du et maksimalt resultat uden ansigtskirurgi. Efterfølgende kræver det opfølgende behandlinger ca. en gang om måneden.

Tid: ca. 35 min. Pris: 3.000,- Book her 


E.Y.E Lift

En kort og virksom behandling med fokus på øjenområdet. M.E.S.O device rullen arbejder med bittesmå nåle på 'kragetæerne' omkring øjnene og på selve øjenlågene. Efterfølgende masseres M.E.S.O glow gel ind i din hud, som trænger langt ned i de dybe lag pga. de bittesmå kanaler, rullen har lavet. Herefter lægges en meget opstrammende og genopbyggende peptide maske på hele øjenområdet. Giver et flot lift og forbedrer øjeblikkeligt de fine linjer og rynker.

Du kan blive en smule rød og hævet efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt.

Tid: ca. 2O min. Pris: 375,- Book her


Environ Cool Peel

En avanceret og professionel ansigtsbehandling, der arbejder med milde, men effektive peelinger samt needling og beroligende alge maske.
Behandlingen henvender sig til udfordringer som acne, urenheder, ar, linier og rynker, samt pigmenteringer og generel vedligeholdelse af huden. 
Efter behandlingen kan din hud forventes jævn og med masser af udstråling og vitalitet.  
   
Ønsker du brug af needling i behandlingen, tilkøbes denne ved første behandling og anvendes efterfølgende derhjemme. Pris for Environ Roll-CIT (0,1 mm) 745 kr.
 

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.125,- Book her

Naturlig Smuk © 2021 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce