Ansigtsbehandlinger

DERMA ROLLER

De fleste af vores ansigtsbehandlinger kan kombineres med en derma roll. Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af en derma roll med små bitte sterile nåle på O,25 -O,5O mm., stimulerer huden kraftigt og derved får man hurtige og synlige resultater. Derma rollen laver mimimale huller i huden, hvilket aktiverer hudens selvforsvar. Huden vil herefter regenerere sig selv og danne endnu mere kollagen imens blodcirkulationen øges.

Behandlingen tager ca. 15 min. og købes som en tillægsydelse. Derma rollen er personlig og kan enten købes med hjem for 499 kr. - minus 2O% eller du kan lade den blive i klinikken til fremtidige behandlinger. Efter 6 behandlinger med derma rollen kan du få den gratis med hjem, hvis du ønsker.

Tid: 15 min. Pris: 3OO,- Book her 


Skræddersyede ansigtsbehandlinger 

Vi skræddersyr alle vores behandlinger i forhold til din huds udfordringer. Det giver os en frihed til at bruge præcis de produkter, der egner sig bedst til dig og din hud. Vi analyserer altid din hud, og hvis der er noget, der skal renses ud, så gør vi det. Din hud bliver gennemfugtet og masseret godt igennem. 

Den skræddersyede ansigtsbehandling er til dig, der har behov for en kort og grundig ansigtsbehandling, eller til dig, der ønsker en udrensende teenagebehandling. 

Tid: 6O min. Pris: 775,- Book her


Samme grundige ansigtsbehandling, men med 30 minutters ekstra tid til rens, fugt og forkælelse. 

Tid: 9O min. Pris: 1.150,- Book her


Samme grundige ansigtsbehandling, men med endnu mere forkælelse i form af mere tid til dig og behandlingen. Her fokuseres der intensivt på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet samt ansigtsmuskulaturen. Ønsker du farvning af bryn og vipper er det også inkluderet.  
Under behandlingen bliver dine fødder og din hovedbund let masseret.

Tid: 12O min. Pris: 1.500,- Book her


BIOEFFECT EYGLO

EYGLO betyder "Evig glød" på islandsk. Og det er hvad ønsket er med denne meget intensive og fugtgivende ansigtsbehandling. Som de eneste i verden har Bioeffect udviklet et plantebaseret EGF protein (Epidermal Growth Factor), der virkelig arbejder i dybden og genopbygger hudens kollagene og elastine fibre. 
Behandlingen inkluderer afrens, eksfoliering med pulverseret lava og mineraler, hydrogelmaske med EGF serum under, massage af skulder og nakke og afsluttende ansigtsakupressur med dertilhørende Bioeffect day cream.

Tid: 60 min. Pris: 995,- Book her


Oxygenbehandlinger

En oxygenbehandling er en særlig teknik, hvor man anvender 9O% komprimeret ilt. Den komprimerede ilt presser et serum ned i din hud - det kan enten være Hyaluron, som er fugtbindende eller Syn, som er en naturligt anti-age serum, der lammer musklerne. At presse et serum ned i huden med komprimeret ilt er langt mere effektivt end hvis man påførte en alm. creme. Man bruger en airbrush til at indsluse serummet, hvilket føles som et koldt pust i ansigtet.

Behandlingen inkluderer: Afrens, peeling med naturlig AHA, enzympeeling med naturlig AHA, oxygen med serum samt afsluttende ansigtsakupressur og creme.

Tid: 6O min. Pris: 75O,-  Book her


OxyEye behandling

Samme oxygenbehandling som ved en ansigtsbehandling - her fokuseres der primært på øjenomgivelserne eller munden, så dine linjer mindskes og du får masser af fugt. 

Tid: 2O min. Pris: 30O,- Book her


Oxygenbehandling Kurpakke (6 x behandlinger)

Samme oxygenbehandling som ved ansigtsbehandlingen, men her får du en kurpakke af 6 behandlinger, hvor den sidste er gratis. Det er vores erfaring, at det bedste resutat med oxygenbehandling fås ved 6 behandlinger med 7-10 dages mellemrum.

Tid: ca. 6O min. Pris: 4.000,- Book her


Gua Sha facial treatment

En ansigtsbehandling med gua sha-sten har mange effektive egenskaber mod linier, rynker, rødme og akne. Gua sha-behandlingen er en gammel kinesisk tradition, hvor man 'skraber' giftstoffer væk og øger blodcirkulationen. Gua sha'en er lavet af sten eller horn, og efterlader din hud og muskulatur afspændt og med en flot glød. Efter behandlingen kan du købe din egen gua sha og gå i gang derhjemme. 

Du kan tilkøbe en mælkesyrepeeling til kr. 100,- og en duft rool-on til kr. 150,- 
(dette skal skrives i kommentarfeltet, hvis du ønsker at tilkøbe)

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.045,- Book her


pHformula behandlinger

Frugtsyre behandling "skin resurfacing"
(kan kun bookes hvis der er aftalt et behandlingsforløb)

A.G.E. – moden hud, ældet hud, for tidligt ældet hud, synlige linjer og rynker
M.E.L.A. – Hyperpigmentation, pigmentpletter, solskadet hud, leverpletter eller hormonelle forandringer (f.eks. graviditet, stress, sygdom osv.)
A.C.N.E. – acne, fedtet hud, grove åbne porer, uren hud
C.R. – Rosasea, kronisk rødme, karsprængninger, sart hud
V.I.T.A. C – trist, grå og tør hud. Giver ny glød og booster huden med fugt

Tid: ca. 35 min. Pris: 5OO,- Book her


Kurpakke (6 x behandlinger)

En pHformula kurpakke indeholder 6 behandliner, der optimalt skal ligge med 7-10 dages mellemrum. I forløbet opnår du et maksimalt resultat uden ansigtskirurgi. Efterfølgende kræver det opfølgende behandlinger ca. en gang om måneden.

Tid: ca. 35 min. Pris: 2.7OO,- Book her 


E.Y.E Lift

En kort og virksom behandling med fokus på øjenområdet. M.E.S.O device rullen arbejder med bittesmå nåle på 'kragetæerne' omkring øjnene og på selve øjenlågene. Efterfølgende masseres M.E.S.O glow gel ind i din hud, som trænger langt ned i de dybe lag pga. de bittesmå kanaler, rullen har lavet. Herefter lægges en meget opstrammende og genopbyggende peptide maske på hele øjenområdet. Giver et flot lift og forbedrer øjeblikkeligt de fine linjer og rynker.

Du kan blive en smule rød og hævet efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt.

Tid: ca. 2O min. Pris: 3OO,- Book her


Environ Cool Peel

En avanceret og professionel ansigtsbehandling, der arbejder med milde, men effektive peelinger samt needling og beroligende alge maske.
Behandlingen henvender sig til udfordringer som acne, urenheder, ar, linier og rynker, samt pigmenteringer og generel vedligeholdelse af huden. 
Efter behandlingen kan din hud forventes jævn og med masser af udstråling og vitalitet.  
   
Ønsker du brug af needling i behandlingen, tilkøbes denne ved første behandling og anvendes efterfølgende derhjemme. Pris for Environ Roll-CIT (0,1 mm) 745 kr.
 
Du kan tilkøbe yderligere:
Ekstra dybderens 200 kr
Ekstra Massage 200 kr
(dette skal skrives i kommentarfeltet, hvis du ønsker at tilkøbe)
 

Tid: ca. 75 min. Pris: 995,- Book her

Naturlig Smuk © 2019 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce