Ansigtsbehandlinger

SOMMERBEHANDLING

(Denne behandling kan bookes fra d.d. og til og med d. 31. august)

I denne behandling har vi fokus på, at give din hud den vildeste fugtboost i dybden!

Nu skal vi til at tilbringe mange timer udenfor og evt. også i solen.

Vi vil med denne behandling styrke din huds barriere mod fugtmangel og tab. Dvs. den er super til inden det for alvor går løs med de dejlige lange varme sommerdage og efter en skøn solferie, hvor man har været på stranden, i saltvand, måske i tør aircondition i en flyver. Nu har din hud virkelig behov for nyt liv og masser af glød.

Vi starter med en grundig massage afrensning, inden vi bruger en økologisk enzympeeling beriget med afkølende agurkevand og styrkende antioxidanter til blidt at fjerne de døde hudceller. Mens du ligger med maske på, får du farvet din bryn og vipper - hvis du altså ønsker.

Derefter gør vi din hud klar for den efterfølgende Oxygenbehandling med et intenst fugtbindende serum, som er spækket med hyaluronsyre og vitaminer.
Vi afslutter behandlingen med creme og solcreme.

Tid: 60 min. Pris: 895 kr.  book her


SMUK SIGNATURBEHANDLING

En SMUK signaturbehandling udføres udelukkende med produkter fra det danske, økologiske og bæredygtige mærke, SMUK skincare. Alle produkter er udviklet og fremstillet i Danmark af hudterapeut, Heidi Maltby.

Under behandlingen benyttes forskellige sammensatte teknikker, der alle stimulerer og bearbejder hudens mange lag. Der fokuseres intensivt på at gennemarbejde ansigtet bl.a. ved hjælp af dybdegående ansigtsmassage samt gua sha-sten, der arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet. Hot stones gennemvarmer huden, så blodcirkulationen får frit løb og varmen spreder sig til hele kroppen.

Der arbejdes også med hudens organzoner under fødderne, for på den måde at stimulere huden indefra. Afslutningsvis stimuleres akupressurpunkterne i ansigtet, så du får en her-og-nu oplevelse af gennemfugtet hud, færre linjer og endnu mere glød.

Tid: 105 min. Pris: 1.525 kr.  book her


SKRÆDDERSYET ANSIGTSBEHANDLING
(Til dig hvor det er 1. gang du er hos os)

Vi skræddersyr alle vores behandlinger i forhold til din huds udfordringer. Det giver os en frihed til at bruge præcis de produkter, der egner sig bedst til dig og din hud. Vi analyserer altid din hud, og hvis der er noget, der skal renses ud, så gør vi det. Din hud bliver gennemfugtet og masseret godt igennem. 

Den skræddersyede ansigtsbehandling er til dig, der har behov for en kort og grundig ansigtsbehandling, eller til dig, der ønsker en udrensende teenagebehandling. 

Tid: 6O min. Pris: 925 kr. Book her


Samme grundige ansigtsbehandling, men med 30 minutters ekstra tid til rens, fugt og forkælelse. 

Tid: 9O min. Pris: 1.325 kr. Book her


Samme grundige ansigtsbehandling, men med endnu mere forkælelse i form af mere tid til dig og behandlingen. Her fokuseres der intensivt på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet samt ansigtsmuskulaturen. Ønsker du farvning af bryn og vipper er det også inkluderet.  
Under behandlingen bliver dine fødder og din hovedbund let masseret.

Tid: 12O min. Pris: 1.750 kr. Book her


BOOST

I denne meget intensive og fugtgivende ansigtsbehandling bruger vi produkter fra Bioeffect. Som de eneste i verden har Bioeffect udviklet et plantebaseret EGF protein (Epidermal Growth Factor), der virkelig arbejder i dybden og genopbygger hudens kollagene og elastine fibre. 
Behandlingen inkluderer afrens, eksfoliering med pulverseret lava og mineraler, hydrogelmaske med EGF serum under, massage af skulder og nakke og afsluttende ansigtsakupressur med dertilhørende Bioeffect day cream.

Tid: 60 min. Pris: 1.100 kr. Book her


FACELIFT treatment

Denne behandling er udelukkende massageteknikker, som vi har sammensat, så du vil få et her og nu løft og en glød i huden der ikke er til at tage fejl af.
Vi vil både massere indvendig i din mund (du må gerne sige nej tak) og udvendig i hele ansigtet.
Vi vil bla. bruge sugekopper, gua sha og bindevævsteknikker, alt efter hvad din hud og muskler har behov for.
Vi renser naturligvis makeup af til at starte med, men derefter er det ren massage.
Behandlingen tager ca. 35 min.

Kan bestilles som en enkeltstående behandling eller som en tillægsydelse.

Tid: 35 min. Pris: 600 kr. Book her


Oxygenbehandlinger

En oxygenbehandling er en særlig teknik, hvor man anvender 9O% komprimeret ilt. Den komprimerede ilt presser et serum ned i din hud - det kan enten være Hyaluron, som er fugtbindende eller Syn, som er en naturligt anti-age serum, der lammer musklerne. At presse et serum ned i huden med komprimeret ilt er langt mere effektivt end hvis man påførte en alm. creme. Man bruger en airbrush til at indsluse serummet, hvilket føles som et koldt pust i ansigtet.

Behandlingen inkluderer: Afrens, peeling med naturlig AHA, enzympeeling med naturlig AHA, oxygen med serum samt afsluttende ansigtsakupressur og creme.

Tid: 5O min. Pris: 950 kr. Book her


OxyEye behandling

Samme oxygenbehandling som ved en ansigtsbehandling - her fokuseres der primært på øjenomgivelserne eller munden, så dine linjer mindskes og du får masser af fugt. 

Tid: 2O min. Pris: 375 kr. Book her


Oxygenbehandling Kurpakke (6 x behandlinger)

Samme oxygenbehandling som ved ansigtsbehandlingen, men her får du en kurpakke af 6 behandlinger, hvor den sidste er gratis. Det er vores erfaring, at det bedste resutat med oxygenbehandling fås ved 6 behandlinger med 7-10 dages mellemrum.

Tid: ca. 6O min. Pris: 4.900 kr. Book her


GLOW 

En ansigtsbehandling med gua sha-sten har mange effektive egenskaber mod linier, rynker, rødme og akne. Gua sha-behandlingen er en gammel kinesisk tradition, hvor man 'skraber' giftstoffer væk og øger blodcirkulationen. Gua sha'en er lavet af sten eller horn, og efterlader din hud og muskulatur afspændt og med en flot glød. Efter behandlingen kan du købe din egen gua sha og gå i gang derhjemme. 

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.150 kr. Book her


Lifting Gua Sha treatment 

Behandlingen består både af Japansk Lifting, Gua Sha og Kosmetisk Cupping.

Der anvendes flere ansigtsløft teknikker samtidig med, at kroppens organzoner afbalanceres ved hjælp af akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage.
Behandlingen giver et øjeblikkeligt ansigtløft, flot glød samt mindsker rynker og linjer på en naturlig måde.

Behandlingen foregår i ansigt, på hals og decolleté. Den afsluttes med en fugtende og kølende
maske samtidig med at din nakke og skuldre masseres.

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.150 kr. Book her


pHformula behandlinger

pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede ansigtsbehandlinger. Behandlingerne arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, mund, hals & décolleté. 

Tid: ca. 60 min. Pris: 925 kr. Book her

Tid: ca. 90 min. Pris: 1.325 kr. 
Book her

Vi tilbyder følgende frugtsyre-behandlinger fra pHformula: 

A.G.E.: Moden hud, ældet hud, for tidligt ældet hud, synlige linjer og rynker
M.E.L.A.: Hyperpigmentation, pigmentpletter, solskadet hud, leverpletter eller hormonelle forandringer (f.eks. graviditet, stress, sygdom osv.)
A.C.N.E.: Acne, fedtet hud, grove åbne porer, uren hud
C.R.: Rosasea, kronisk rødme, karsprængninger, sart hud
V.I.T.A. C: Trist, grå og tør hud. Giver ny glød og booster huden med fugt.

Tid: ca. 35 min. Pris: 650 kr. Book her


Kurpakke (6 x behandlinger)

En pHformula kurpakke indeholder 6 behandliner, der optimalt skal ligge med 7-10 dages mellemrum. I forløbet opnår du et maksimalt resultat uden ansigtskirurgi. Efterfølgende kræver det opfølgende behandlinger ca. en gang om måneden.

Tid: ca. 35 min. Pris: 3.300 kr. Book her 


KOSMETISK AKUPUNTUR

Ved en kosmetisk akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i specifikke punkter i ansigtet. 
Rynker og linjer opstår ved langvarig og/eller gentagne følelsesmæssige mimiker og vaner. Via akupunkturpunkterne stimulerer man ansigtets evne til selv at genoprette de blokerede energier og frigive dem. På den måde får man ansigtsmuskulaturen til at slappe af, og rynker og linjer vil synes mindre.

Priser

1. konsultation varer altid 90 min. og inkluderer afrens, en analysere af hudens udfordringer, ansigtsakupressur, massage med gua sha-sten samt en fugtgivende maske mens du ligger med nålene.

Tid: 90 min. Pris: 1.375 kr.  book her

Tid: 60 min. Pris: 925 kr.  book her

Vi anbefaler desuden et kurforløb, hvor du kommer 1 gang om ugen de første tre uger, derefter 1 gang hver anden uge, og den sidste behandling skal gerne ligge 30 dage efter.

Kurpakke

Tid: 1 behandling a 90 min. og 5 behandlinger af 60 min. Pris: 5.250 kr. Book her 


Kosmetisk akupunktur som tillægsydelse til en vilkårlig ansigtsbehandling

Tid: 20 min. Pris: 400 kr.  book her 


DERMA ROLLER eller OBSIDO

De fleste af vores ansigtsbehandlinger kan kombineres med en derma roller eller OBSIDO lysterapi. Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af en derma roller med små bitte sterile nåle på O,25 -O,5O mm., stimulerer huden kraftigt og derved får man hurtige og synlige resultater. Derma rollen laver mimimale huller i huden, hvilket aktiverer hudens selvforsvar. Huden vil herefter regenerere sig selv og danne endnu mere kollagen imens blodcirkulationen øges.

OBSIDO er lysterapi der kan indstilles til hudens udfordringer som f.eks. acne, rosacea, rødme, linjer, slaphed osv.

Behandlingen tager ca. 10 min. og købes som en tillægsydelse. Derma rollen er personlig og kan enten købes med hjem for 499 kr. - minus 2O% eller du kan lade den blive i klinikken til fremtidige behandlinger. Efter 6 behandlinger med derma rollen kan du få den gratis med hjem, hvis du ønsker.

Tid: 10 min. Pris: 1OO,- Book her 


 

 

 

Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce