A.C.N.E. skin resurfacing

Hudpleje mod acne og problem hud.

Synlige tegn
Øget talgproduktion, forstørret porer, pustler, papler, hvide og sorte comedoner.

pHformula A.C.N.E. skin resurfacing er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater. Denne unikke kombination af aktive ingredienser er specifikt sammensat til at arbejde på de 4 faktorer, som udløser acne – problem hud:

  • Øget talgproduktion
  • Hyperkeratinisation
  • Mikrobiel kolonisering
  • Inflammation

De aktive ingredienser penetrerer effektivt ned i porerne, hjælper med at opløse tilstopninger, og hjælper med at kontrollere den mikrobielle spredning. Produkterne virker antibakterielle samtidig med, at de har en stærk keratolytisk effekt, dvs. at det yderste hudlag løsnes og fjernes samtidig med at keratinet i huden blødgøres, så hudens evne til at fugtbinde øges og hudens naturlige balance genskabes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående behandling eller som et kurforløb.
Du vil få en hud der igen føles blød og ikke skinner, har genvundet sin glød og sundhed, er mindre rød og irriteret, har en kontrolleret talgproduktion, synligt har fået reduceret ar og hvor betændelse er mindsket, har fået styr på de bakterier, som er skyld i udvikling af acne.


HJEMMEBEHANDLING


ACTIVE 15ML

Er udviklet til at forberede huden inden pHformula ”skin resurfacing” behandlinger. Den indeholder aktive ingredienser som har talgregulerende, anti-oxidante og resurfacing egenskaber. Den hjælper med effektivt at forhindre bakterier i hårsækken og reducerer irritation, som ofte ses i en acne hud/problem hud. Denne innovative formel bidrager til at lindre allerede eksisterende skader og mindsker risikoen for fremtidige udbrud.

BRUGES: under dagcreme og/eller natcreme.  Anvendes 2-3 uger før pHformula ”skin resurfacing” behandlingerne påbegyndes.

A.C.N.E. RECOVERY FORMULA 3O ML 

Er speciel udviklet til at arbejde i synergi med pHformula skin resurfacing behandlinger. En unik kombination af aktive ingredienser, som sammen arbejder på at genskabe huden, bevare en frisk og smuk hud samt modvirke fremtidige skader på huden, med langtidsvirkende behandlingsresultater.

BRUGES: under dagcreme og/eller natcreme. Anvendes under kur behandlingerne og 2 til 3 uger efter.

P.O.S.T RECOVERY CREAM 5O ML

P.O.S.T. recovery creme, er en rig og blødgørende creme beriget med fugtgivende ingredienser, som giver huden et maksimalt fugtniveau. P.O.S.T. recovery cream, lindrer øjeblikkeligt tørhed og har anti-inflammatoriske og anti-oxidante egenskaber.

Anbefalet til alle hudtyper.

BRUGES: morgen og aften

E.X.F.O. CLEANSE 200 ML

Et mildt renseprodukt, som effektivt fjerner makeup, snavs og urenheder uden at huden bliver tør. Den både exfolierer, lindrer, beroliger og fugter huden samtidig med at den dæmper rødhed og irritation.

BRUGES: Morgen og aften. Skal fjernes med vand.

U.V. PROCTECT SPF. 3O+ 5O ML

Denne kraftfulde bredspektret UVA/UVB solbeskyttelse er revolutionerende, da den både forsyner huden med et peptide kompleks, og samtidig beskytter mod UV. Disse ingredienser forhindrer DNA skader i huden samt virker fugtgivende og giver en satinglat hud.

BRUGES: Hver morgen ovenpå din dagcreme. 

C.C CREAM MEDIUM/LIGHT 5O ML

C.C. cream spf30+ medium er en multifunktionel complexion corrector. Dvs. den minimerer misfarvninger (pigmentpletter), karsprængning og giver en let nuance samtidig med, at den blokerer for solens skadelige UV-A og UV-B stråler. Har også en anti-age effekt grundet de plende ingredienser den indeholder. Ideel at anvende efter din skin resurfacing behandlining.

BRUGES: Hver morgen oven på din serum

E.Y.E RECOVERY 15 ML

E.Y.E. recovery har en kraftfuld men blid formel, som indeholder et helt unikt peptide kompleks. Dette hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker samt mørke rande og hævelser i øjenregionen.

BRUGES: 1-2 gange om dagen. Ønskes en øjeblikkelig løftende og opstrammende effekt bruges E.Y.E. recovery på/under øjenbrynsbenet.

N.E.C.K RECOVERY 3O ML

N.E.C.K. recovery, er baseret på et unikt og advanceret glycoprotein kompleks som løfter, opstrammer og udglatter hals og décollete. N.E.C.K. recovery, forbedrer hudens elasticitet og øger fugtniveauet, samtidig med at denne delikate hud får forbedret sin struktur.

BRUGES: 1-2 gange om dagen.

Produkterne kan KUN købes i butikken/klinikken og ikke i vores SHOP. pHformula må ikke sælges online!

Læs mere...
Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce