A.G.E. skin resurfacing

Hudpleje mod aldring.

Definition
Ældningsprocessen i huden er gradvise ændringer i hudens struktur og elasticitet. Det kan være en del af den fysiologiske aldring, eller det kan være effekten af miljøpåvirkning som f.eks. ultraviolet stråling. I takt med at vi bliver ældre bliver der dannet linier, rynker og til sidst dybe riller i huden. Dette skyldes primært at fyldigheden og elasticiteten i under- og overhuden mindskes. Huden bliver også påvirket af arveligt betingede forhold, og hvordan vi plejer den i løbet af livet. Ved at holde huden ren, velfugtet, beskyttet mod solen og gennem en sund livsstil kan vi bremse hudens aldringsproces.

Synlige tegn
Fine linier og rynker. Ujævn hudfarve og spredte pigmentpletter. Nedsat elasticitet i huden.

pHformula A.G.E. skin resurfacing er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater
Behandlingen er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula peeler hudens overflade, og helt unikt arbejder pHformula indefra og ud på hudens celler, både de skadet, de usunde og sunde samtidig med at fibroblasterne boostes. Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula A.G.E. skin resurfacing er specifikt sammensat til at arbejde på at bremse hudens aldringsproces eller tegn på usund livsstil. Behandlingen kan laves som en enkeltstående behandling eller som et kurforløb.
Du vil få en hud der er fastere, blødere og glattere, har færre linier og rynker, har genvundet sin udstråling, glød og vitalitet og har fået en ensartet hudfarve

HJEMMEPLEJE
Vores skin resurfacing hjemmepleje produkter er specielt udviklet til at forberede, optimere og bevare resultatet af din "skin resurfacing" behandling.

A.G.E. RECOVERY 3O ML

Er speciel udviklet til at arbejde i synergi med pHformula "skin resurfacing" behandlinger. En unik kombination af aktive ingredienser, som sammen arbejder på at genskabe huden, bevare en frisk og smuk hud samt modvirke fremtidige skader på huden, med langtidsvirkende behandlingsresultater.

BRUGES: Under dagcreme og/eller natcreme. Anvendes under kur behandlingerne og 2 til 3 uger efter.

P.O.S.T RECOVERY CREAM 5O ML

P.O.S.T. recovery creme, er en rig og blødgørende creme beriget med fugtgivende ingredienser, som giver huden et maksimalt fugtniveau. P.O.S.T. recovery cream, lindrer øjeblikkeligt tørhed og har anti-inflammatoriske og anti-oxidante egenskaber.

Anbefalet til alle hudtyper.

BRUGES: morgen og aften

E.X.F.O. CLEANSE 200 ML

Et mildt renseprodukt, som effektivt fjerner makeup, snavs og urenheder uden at huden bliver tør. Den både exfolierer, lindrer, beroliger og fugter huden samtidig med at den dæmper rødhed og irritation.

BRUGES: Morgen og aften. Skal fjernes med vand.

U.V. PROCTECT SPF. 3O+ 5O ML

Denne kraftfulde bredspektret UVA/UVB solbeskyttelse er revolutionerende, da den både forsyner huden med et peptide kompleks, og samtidig beskytter mod UV. Disse ingredienser forhindrer DNA skader i huden samt virker fugtgivende og giver en satinglat hud.

BRUGES: hver morgen ovenpå din dagcreme.

C.C CREAM MEDIUM/LIGHT 5O ML

C.C. cream spf30+ medium er en multifunktionel complexion corrector. Dvs. den minimerer misfarvninger (pigmentpletter), karsprængning og giver en let nuance samtidig med, at den blokerer for solens skadelige UV-A og UV-B stråler. Har også en anti-age effekt grundet de plende ingredienser den indeholder. Ideel at anvende efter din skin resurfacing behandlining.

BRUGES: hver morgen oven på din serum

E.Y.E RECOVERY 15 ML

E.Y.E. recovery har en kraftfuld men blid formel, som indeholder et helt unikt peptide kompleks. Dette hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker samt mørke rande og hævelser i øjenregionen.

BRUGES: 1-2 gange om dagen. Ønskes en øjeblikkelig løftende og opstrammende effekt bruges E.Y.E. recovery på/under øjenbrynsbenet.

N.E.C.K RECOVERY 3O ML

N.E.C.K. recovery, er baseret på et unikt og advanceret glycoprotein kompleks som løfter, opstrammer og udglatter hals og décollete. N.E.C.K. recovery, forbedrer hudens elasticitet og øger fugtniveauet, samtidig med at denne delikate hud får forbedret sin struktur.

BRUGES: 1-2 gange om dagen.

Produkterne kan KUN købes i butikken/klinikken og ikke i vores SHOP. pHformula må ikke sælges online!

Læs mere...
Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce