Mani- og pedicure

Hvorfor pleje sine hænder og fødder?

Undersøgelser viser, at ca. 7O% af de mennesker du møder for første gang, ser på dine hænder som noget af det første. Herefter indgår dine hænders udseende som en del af det samlede førstehåndsindtryk af dig. En manicure er ofte noget de fleste anser for at være en luksus. Man kan også se det som en hjælp til flotte velplejede hænder og negle. Ved regelmæssig manicure kan du mindske flossede neglebånd og rillede/knækkede negle. En manicure vil få dine hænder til at fremstå velplejede og gennemfugtede.

Ved at pleje dine neglebånd og resten af dine hænder med en god håndcreme/olie derhjemme, vil du kunne forlænge resultatet.

Vores fødder er den del af kroppen, der bliver hårdest belastet i løbet af en dag. Vi går og står, og har måske ikke altid det mest hensigtsmæssige fodtøj på i form af højhælede sko eller varme, lukkede støvler om vinteren.

At få en grundig og blødgørende pedicure er en fantastisk luksus, som bringer ro og velvære i hele kroppen. Ved regelmæssig pedicure kan man mindske flossede neglebånd, rillede negle og hård hud. En pedicure vil få dine fødder til at se mere velplejede ud og gøre dem blødere.

 

Manicure

Grundig og kærlig behandling af dine hænder. Du får et aromatisk håndbad, peeling, tilfiling af neglene og pleje af neglebåndene, afspændende plejende håndmassage og afsluttende polering eller klar lak.

Tid: 5O min. Pris: 65O kr.Book her


Mini manicure

En kort men effektiv behandling af dine hænder. Neglende tilfiles og neglebåndene behandles, og der afsluttes med en polering eller klar lak plus håndcreme.

Tid: 3O min. Pris: 400 kr. Book her


Pedicure

Grundig og kærlig behandling af dine fødder. Du får et aromatisk fodbad, peeling, tilfiling af neglene og pleje af neglebåndene. Herefter følger en afspændende og plejende massage af fødder og underben. Der bliver fjernet hård hud (kosmetisk) og der afsluttes med polering eller klar lak.

Tid: 6O min. Pris: 700 kr. Book her 


Mini pedicure

En kort men effektiv behandling af dine fødder. Neglende tilfiles og neglebåndende behandles, og der afsluttes med en polering eller lakering plus fodcreme.

Tid: 3O min. Pris: 40O kr. Book her


Tillæg for fransk manicure eller farvet lak

Pris: 75,- Book her


Deluxe fodbehandling 

En fodbehandling med primært fokus på velvære. Dine fødder bliver tørbørstet og skrubbet med salt, de får en skøn omgang fodmassage og dine negle behandles. 

Tid: 45 min. Pris: 600 kr. Book her

 

Naturlig Smuk © 2022 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce