Mani- og pedicure

Hvorfor pleje sine hænder og fødder?

Vidste du, at 7O% af alle mennesker ser på dine hænder som et førstehånds indtryk af dig? En manicure er noget, som de fleste ser som en luksus. Man kan også se det som en hjælp til flotte velplejede hænder og negle. Ved regelmæssig manicure kan man mindske flossede neglebånd og rillede/knækkede negle. En manicure vil kunne få dine hænder til at fremstå velplejede og gennemfugtede.

Ved at pleje dine neglebånd og resten af dine hænder med en god håndcreme/olie derhjemme, vil du kunne forlænge resultatet.

Vores fødder er den del af kroppen, der bliver hårdest belastet i løbet af en dag. Vi går og står og har måske ikke altid det mest hensigtsmæssige fodtøj på i form af højhælede sko eller varme, lukkede støvler om vinteren.

At få en grundig og blødgørende pedicure er en fantastisk luksus, som bringer ro og velvære i hele kroppen. Ved regelmæssig pedicure kan man mindske flossede neglebånd, rillede negle og hård hud. En pedicure vil få dine fødder til at se mere velplejede ud og gøre dem blødere.

 

Manicure

Aromatisk håndbad, peeling, tilfiling af neglene og pleje afneglebåndene, afspændende plejende håndmassage samt afsluttende polering eller klar lak.

Tid: 5O min. Pris: 55O,- Book her


Mini manicure

Tilfiling af neglene og neglebåndene behandles, polering eller klar lak samt håndcreme.

Tid: 3O min. Pris: 325,- Book her


Pedicure

Aromatisk fodbad, peeling, kosmetisk fjernelse af hård hud, tilfiling af tåneglene, afspændende plejende massage af fødder og underben samt afsluttende polering eller klar lak.

Tid: 6O min. Pris: 625,- Book her 


Mini pedicure

Tilfiling af tåneglene og neglebåndene behandles, polering eller lakering samt fodcreme.

Tid: 3O min. Pris: 35O,- Book her


Tillæg for fransk manicure eller farvet lak

Pris: 75,- Book her


Deluxe fodbehandling 

Saltscrub, tørbørstning, fodmassage og behandling af negle.

Tid: 45 min. Pris: 550,-  Book her

 

Naturlig Smuk © 2019 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce