Massagebehandlinger

Massagens formål

Den vigtigste opgave er at løsne spændinger i musklerne. Spændingerne opstår som regel pga. dårlig arbejdsstilling eller overanstrengelse. Men også psykiske årsager som uro, stress og angst kan forårsage spændinger. Disse spændinger slider på kroppen og giver ofte smerter i skuldre, ryg, nakke, hofter og knæ.

Ofte mærker vi først vores krop, når den gør ondt! Vores krop har også brug for opmærksomhed og omsorg for, at den kan udfolde og yde sig optimalt.

 

Massagebehandling 

Til dig som har brug for en dybere massage og har haft spændinger over længere tid eller skader. Den dybe massage kombineret med udstræk giver en effektiv behandling. Dybdegående massage er på udvalgte områder. Ønsker du en let helkropsmassage siger du det bare.

Tid: 5O min. Pris: 950 kr. Book her


D-luxe velværemassage

Luksus udgaven af en velværemassage. Forkælelse af krop og sind. Hele kroppen gennemmasseres, inkl. ansigt og hovedbund, med stimulerende olier. Massagen løsner dine spændinger og det stress, der sidder i din krop. Massørens blide hænder øger blodcirkulationen og efterlader dig med en afslappet krop og et afstresset sind.

Tid: 9O min. Pris: 1.400 kr. Book her


Gravidmassage

Lindrende massage med fokus på de overbelastede områder i din gravide krop. Gravidmassagen modvirker væskeophobning og styrker hudens elastine fibre. Du får lov til at slappe fuldstændig af og kan ligge på maven på en speciel gravidbriks med plads til både mave og barm.
Nyd, at der bliver arbejdet på din krop imens du ingenting skal. 

Tid: 5O min. Pris: 950 kr. Book her


Tillæg for ekstra ansigts- og hovedbundsmassage

Tid: 15 min. Pris: 300 kr. Book her

Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce