Mama behandling

Mama behandling  

Vores nyeste behandling er skræddersyet til alle nybagte mødre, og til de mødre, der bare trænger til ekstra omsorg, afslapning, ro, pleje og varme. Hos Naturlig Smuk udfører vi masser af gravidmassager, der støtter kroppen imens den bærer på baby, men vi har oplevet en stigende efterspørgsel på behandlinger, der både støtter og nærer kroppen efter baby er født.  

Mama, giv dig selv en pause
Kroppen er medtaget efter 9 måneders graviditet og fødsel, og af alle de andre aspekter, der kan dukke op af fysiske og psykiske udfordringer undervejs. Mama-behandlingen har fokus på at hele og hjælpe kroppen efter fødsel bl.a. ift. ammeopstart, et stresset nervesystem, træthed samt følelsen af konstant at “tage sig af” og måske glemme sig selv og egne behov.

Ansigtsbehandling og massage i en og samme behandling
I mama-behandlingen kombinerer vi ansigtsbehandling med en velværemassage af din krop, så du både kommer ned i kroppen, mens du samtidig får bearbejdet og plejet din ansigtshud.

Massagedelen 
fokuserer især på den øvre del af kroppen som skuldre, nakke og øvre ryg, da det oftest er her vi oplever spændinger ved amning, flaskegivning og ved konstant at bukke sig ned for at løfte, vugge og bære. Har du særligt ondt i lænden eller et andet specifikt sted på kroppen, så fokuserer vi naturligvis på det i stedet.
Ansigtsbehandlingen fokuserer på rens af huden, og især på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet og ansigtsmuskulaturen. Du får afspændt de ømme kæbemuskler og området omkring munden og øjnene. Huden peeles, så den efterlades vital og helt klar til en super fugtgivende maske efterfulgt af en lækker creme, der holder på fugten og får din hud til at stråle.

75 minutter - kun for dig
Giv dig selv en gave, der virkelig vil gavne dig og din krop. Eller giv behandlingen som gave til en nybagt mor, der fortjener kærlig omsorg og pleje.
Vi opfordrer selvfølgelig til, at du dedikerer tiden til dig selv, men hvis du har baby med, kan baby nemt stå foran klinikken med babyalarm. Hvis baby vågner, så er baby velkommen hos mor mens behandlingen færdiggøres. Det kræver blot, at du skriver til os, hvis baby er med, så vi booker en tid, hvor der ikke er andre klienter i klinikken. 

Der vil kun blive brugt de bedste økologiske produkter fra SMUK skincare.

 

Tid: 75 min. Pris: 1.200,- Book her 

Naturlig Smuk © 2022 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce