Beauty tools

Hvorfor egentlig bruge tid på at peele, fugte og nære din hud, hvis ikke du giver produkterne den allerbedste mulighed for at trænge ind og ned i huden? Vi ELSKER de seneste års store skønhedstrend - beauty tools! De kan virkelig effektivisere din hudplejerutine, så du mærkbart kan se forskel på før og efter. Og hvorfor så det? 
Med begge beauty tools får du indsluset dine produkter imens du samtidig giver huden en omgang ansigtsmassage. Ansigtsrullen er lidt nemmere at gå til, da du “bare” skal rulle på kryds og tværs af ansigtet, mens gua sha-stenen kræver lidt mere øvelse og arbejder dybere på bindevævet.

Gua sha-sten
Gua sha-stenen stammer oprindeligt fra Kina, hvor gua betyder "at skrabe" og sha betyder "røde pletter/rødmen". Gua sha er en massageteknik, hvor man skraber opad og udad, anvender akupunkturpunkter og arbejder på lymfesystemet.  

Gua sha’en arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet, og de særlige bevægelser hjælper affaldsstofferne ud af lymfeknuderne og ind i det store kredsløb, hvorfra de udskilles. Brug gua sha-stenen til at løsne op for bindevævet og til at styrke mikrocirkulationen i dit ansigt. Ved hjælp af dine bevægelser med gua sha’en arbejder du på bindevævet, hvilket, efter sigende, har en opstrammende effekt. Din muskulatur efterlades afspændt og med en glød, der vidner om, at der er sat gang i mikrocirkulationen. Gua sha-sten kommer i forskellige former og farver, og i forskellige typer af sten. Hvis du har en klinik, hvor du får faste ansigtsbehandlinger, så lad din behandler vælge din gua sha-sten eller læs nærmere om hvilke sten, der passer til dig og dine behov.

Brug din gua sha på et afrenset ansigt, men altid med en ansigtsolie under. Så hjælper du produktet med at trænge bedre ind og du sørger for at gua sha'en har et underlag, der glider bedre, så du ikke kommer til at hive i huden.

Ansigtsrulle
En anden populær skønhedstendens er de kinesiske ansigtsruller. De fremstilles af forskellige sten, der alle har forskellige betydninger på samme måde som med gua sha-stenen. Rullerne stammer også fra Kina, hvor man i årevis har brugt dem til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle sammenligner rullernes effekt med en effektiv omgang ansigtsstyrketræning. 

Når du ruller på kryds og tværs af ansigtet, så styrker du mikrocirkulationen, hvilket forbedrer dit cellevæv. Når du har brugt rullen et stykke tid, vil du se og fornemme den opstrammende effekt. Pga. den øgede blodcirkulation får du endnu mere glød i huden og muskulaturen virker mere afslappet. Hvis du lægger rullen i køleskabet inden brug, så er den kølig og virker opkvikkende - virkelig smart, hvis du er hævet omkring øjenomgivelserne!

Brug altid din foretrukne ansigtsrulle på et afrenset ansigt og gerne med et produkt under f.eks. et serum eller en olie. På den måde hjælper du produktet med at trænge ind og ned i huden.  

Fælles for ALLE vores beauty tools er, at de er produceret under ordentlige forhold og at de er ÆGTE sten. Derfor kan der også forekomme farveforskelle i hvert enkelt tool, da sten som bekendt er forskellige.  

Læs mere...
Naturlig Smuk © 2024 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce