Afstressende velværemassage

Massagens virkning

Den vigtigste opgave er at løsne spændinger i musklerne. Spændingerne opstår som regel pga. dårlig arbejdsstilling eller overanstrengelse. Men også psykiske årsager som uro, stress og angst kan forårsage spændinger. Disse spændinger slider på kroppen og giver ofte smerter i skuldre, ryg, nakke, hofter og knæ.

Ofte mærker vi først vores krop, når den gør ondt! Vores krop har også brug for opmærksomhed og omsorg for, at den kan udfolde og yde sig optimalt.


Klassisk velværemassage

Massage af hele kroppen for dig, som har brug for at koble af og give dig selv hen til forkælelse. Massagen øger blodcirkulationen samt energiniveauet, de blidere tag er afstressende og muskelafspændende.

Tid: 6O min. Pris: 8OO,- Book her


D-luxe velværemassage

Den totale forkælelse af din krop og dit sind. Hele kroppen masseres inkl. ansigt og hovedbund med stimulerende olier. Massagen løsner langsomt for dagens spændinger og stress. De blidere tag øger blodcirkulationen og fornyer dig med energi.

Tid: 9O min. Pris: 1.125,- Book her


Gravidmassage

Lindrende massage med fokus på overbelastede områder. Modvirker væskeophobning og styrker hudens elastine fibre. Behandlingen udføres på en speciel gravidbriks med plads til din mave og barm.

Tid: 5O min. Pris: 7OO,- Book her

Naturlig Smuk © 2019 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce