Afstressende velværemassage

Massagens virkning

Ofte mærker vi først vores krop, når den gør ondt. Og så har selve problemet måske været endnu længere tid undervejs. Din krop har brug for opmærksomhed og omsorg - også selvom der endnu ikke er noget, der gør ondt. Massage er derfor til dig, der har akut brug for hjælp til smerter, men også til dig, der vil vedligeholde din krop og forebygge skader.

Når vi masserer, så er vores fornemmeste opgave at få løsnet spændinger i dine muskler. Spændingerne opstår som regel pga. dårlig arbejdsstilling og/eller overanstrengelse. Men også psykiske årsager som uro, stress og angst kan forårsage spændinger. Disse spændinger slider på kroppen og giver ofte smerter i skuldre, ryg, nakke, hofter og knæ.

Klassisk velværemassage

En massage af hele kroppen, med stimulerende olier, til dig, som har brug for at koble af og give dig hen til forkælelse. Massagen får dig til at slappe af og øger din blodcirkulation og dit energiniveau. Massørens hænder arbejder let og afstressende på din krop, og du forlader behandlingen afslappet og afspændt. 

Tid: 6O min. Pris: 950 kr. Book her


D-luxe velværemassage

Luksus udgaven af en velværemassage. Forkælelse af krop og sind. Hele kroppen gennemmasseres, inkl. ansigt og hovedbund, med stimulerende olier. Massagen løsner dine spændinger og det stress, der sidder i din krop. Massørens blide hænder øger blodcirkulationen og efterlader dig med en afslappet krop og et afstresset sind.

Tid: 9O min. Pris: 1.400 kr. Book her


Gravidmassage

Lindrende massage med fokus på de overbelastede områder i din gravide krop. Gravidmassagen modvirker væskeophobning og styrker hudens elastine fibre. Du får lov til at slappe fuldstændig af og kan ligge på maven på en speciel gravidbriks med plads til både mave og barm.
Nyd, at der bliver arbejdet på din krop imens du ingenting skal. 

Tid: 5O min. Pris: 950 kr. Book her

Naturlig Smuk © 2022 Leverings- og handelsbetingelser Cookiepolitik Optified Powered by nopCommerce