Hos NATURLIG SMUK fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed

Hvis ikke man er i balance med begge dele kan det skabe ubalance i kroppen i form af stress, spændinger, hovedpine, trist og uren hud og mange andre problemer.

Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitets produkter, da jeg mener det er bedst for klienten, jeg selv, miljøet og næste generation.

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 1OO % behandleropmærksomhed og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give dig en fuldendt oplevelse af velvære med dig i centrum.

Jeg har gennem årene som hudterapeut lært mange forskellige teknikker såsom japansk lifting, ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage samt diverse dybdegående massageteknikker. Jeg føler derfor, at jeg er godt rustet til enhver udfordring indenfor hudpleje og kan altid sammensætte en unik behandling som lige passer til dig og dine behov.

Læs mere om mine nøje udvalgte behandlinger under menuen BEHANDLINGER.

Afmelding af tid skal ske senest 24 timer før den bestilte tid på heidi@naturligsmuk.dk. Ved manglende afbud af tid indkræves 75% af prisen for den bestilte ydelse, som afregnes ved næste besøg eller via Mobilepay.

100% afslapning

100% afslapning

Behandlerrum

Behandlerrum

Butikken

Butikken