Baggrund

Jeg er CIDESCO diplomeret kosmetolog og AXELSONS diplomeret avanceret massage terapeut. RAB registreret alternativ behandler. Ved at vælge en RAB registreret behandler dækker mange sundhedsforsikringer og pensionsordninger omkostningerne ved behandlingerne ved en evt. arbejdsskade.

Jeg har taget min avanceret massageterapeut uddannelse på Axelsons Institut i København. Det er en klassisk fysiurgisk massage uddannelse samt en sportsmassør uddannelse og ikke mindst psykologi og andre alternative behandlingsformer. Ud over det har jeg taget 3OO timer i biomedicinsk viden (anatomi, fysiologi og sygdomslære) hos læge Ole Købke. Jeg er derfor vel kvalificeret til at vejlede i udstræk, motion og kost.

Min hudterapeut uddannelse har jeg taget hos CIDESCO i København. Det er en international skole, som er anerkendt verden over og som er kendt for sine profesionelle metoder til at analysere og behandle klienternes behov (huden).

Jeg har undervist i et år inde på CIDESCO i hudplejeteori og andre mindre teoretiske fag og tager med glæde nogle undervisningstimer, når det passer ind i min kalender, da det er en anden og meget givtig udfordring.

Jeg har gennem årene som hudterapeut lært mange forskellige teknikker såsom japansk lifting, ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage samt diverse dybdegående massageteknikker. Jeg føler derfor, at jeg er godt rustet til enhver udfordring indenfor hudpleje og kan altid sammensætte en unik behandling som lige passer til dig og dine behov.

Min sidste udfordring har været at lave min egen hudplejeserie SMUK skincare, som er 100% naturlig og alle de aktive ingredienser er øko-certificeret. I april 2017 vandt jeg en pris for min serum i kategorien "Årets Danske Produkt" til Danish Beauty Award og i efteråret 2017 er min jaderulle blevet nomineret i Costume's Skønhedsfavoritter. 

Det er en fornøjelse for mig, at arbejde med huden og hjælpe klienterne med deres udfordringer og se det lykkes til sidst.

Jeg arbejder med SMUK skincare, Bioeffect og pHformula samt bruger jaderuller og dermarollere i mine behandlinger.

 

Heidi Maltby, Ejer

Heidi Maltby, Ejer

Årets Danske Produkt '17

Årets Danske Produkt '17