Baggrund

Jeg er uddannet fra CIDESCO kosmetologskole. Her stilles høje krav til håndværket som behandler. Det har givet mig et solidt fundament inden for den traditionelle tilgang til analyse og behandling af hudens behov.

Forståelsen af de dybere liggende årsager til ubalancer i huden har altid optaget mig, og jeg bliver gang på gang fascineret over den klare sammenhæng, der er mellem kroppen, sindet og huden. Derfor tager mine behandlinger altid udgangspunkt i det hele menneske, så kerneproblemet findes, og der kan arbejdes ud fra dette. 

Det er også årsagen til, at jeg i øjeblikket er under uddannelse til Holistisk Hudterapeut. Her tilegner jeg mig ny viden om hudens reaktionsmønstre og inspiration til andre mere utraditionelle behandlingsmetoder. Alt sammen noget, der er gavnlig, når huden er i ubalance samt gør mine behandlinger mere effektive på veje til at hjælpe dig til en balanceret og sund hud.

Ved siden af min passion for huden og mit arbejde som behandler, beskæftiger jeg mig med stor interesse for den glemte visdom, som gemmer sig i den kvindelige cyklus. 

Det viser sig, at mange kvinder oplever at have mistet kontakten med kroppen og dem selv. Det kan være bevidst såvel som ubevidst. De har glemt, hvad nydelse og afslapning er. Det kommer til udtryk på mange måder, og i mit arbejde ser jeg hver dag, hvilke ubalancer dette kan skabe i huden - og ikke mindst for kvinders velbefindende, når kontakten til kroppen og forståelsen for den iboende cyklus mangler.

Jeg nyder at arbejde med huden og følge den positive udvikling, der sker, når mennesket bag kommer i fokus. Jeg arbejder med det individuelle menneske, og det er vigtigt at huske, at ingen mennesker er ens.

For mig handler det derfor om at finde frem til den personlige og unikke behandling, som passer lige til dig og din huds behov.

Jeg har specialiseret mig i Environ produkter, som jeg arbejder meget med sammen med Gua sha sten og sugekopper.

Camille Fischer

Camille Fischer