Fragt og levering:


Alle varer fra Naturligsmuk.dk leveres med Post Danmark enten til det nærmeste posthus/postbox (uden omdeling) kr. 55,- eller direkte til døren (med omdeling) i hele Danmark kr. 75,-.
GRATIS FRAGT VED KØB OVER DKK 8OO,- (uden omdeling)
Vi kan også levere til andre lande, hvis dette ønskes skal du kontakte os på info@smukskincare.com for fragtpris.

Salgs- og leveringsbetingelser:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Naturligsmuk.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Naturligsmuk.dk.
Leveringstid: 2-5 hverdage med omdeling og 3-8 dage uden omdeling.
Fakturaen på din ordre fremsendes sammen med dine bestilte varer.
Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra Naturligsmuk.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.
Vi gør opmærksom på at PostNord ikke altid leverer fra dag til dag og derfor kan der forekomme leveringsforsinkelser/forskydelser. Vi beder dig derfor om, at bestille varerne i ordentligt tid.

Dokumentation og vejledning: Alle ingredienser står på produkterne samt vejledning.
Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt hos Naturligsmuk.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Naturligsmuk.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Naturligsmuk.dk via e-mail info@smukskincare.com eller +45 31131155
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Ansvar: Naturligsmuk.dk har desuden ikke ansvaret for at de varer der er bestilt på shoppen af kunden, er de rigtige eller rigtigt bestilt. Det vil derfor være dit ansvar, at den angivne ordre på Naturligsmuk.dk er udfyldt korrekt.
Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Dankort/Visakort.
- Mastercard. (+3,75%)
- Maestro


Alle priser på shoppen Naturligsmuk.dk er inkl. moms.

Persondatapolitik: Nedenfor kan du læse om hvilke oplysninger Naturligsmuk.dk registrere om dig, og hvad de bliver brugt til. For at kunne indgå en aftale med os via Naturligsmuk.dk skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mail-adresse
Personoplysningerne registreres hos Naturligsmuk.dk og opbevares i 1 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, salg og markedsføring.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi videregiver dit navn, adresse og telefonnummer til Postdanmark for at levere den/de bestilte varer. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Naturligsmuk.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Naturligsmuk.dk via e-mail info@smukskincare.com