Gode råd før en voksbehandling

Du sikrer dig at hårene er mindst 2-3 mm.

Du bør bruge en bodyscrub på det område du skal have vokset, samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker.

Undgå så vidt muligt solen dagen før, på dagen og dagen efter behandlingen. Solbrændt eller solskoldet hud, er mere følsom og sart.

Da hårene fjernes ved roden, holder behandlingen ca. 3-6 uger, inden hårene når deres fulde længde igen. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige faser.

Ved at vokse regelmæssig kan man få fjernet hårene ved roden i alle voksefaser og du vil herved opleve, at der går længere tid før hårene kommer op. De bliver samtidig finere og behandlingen vil være mindre smertefuld for hver gang.

Efter behandlingen er det vigtigt at du plejer huden med en god bodylotion og bodyscrub, for at undgå tørhed og indgroet hår.

Få 5% genbestillingsrabat

Bestil en ny tid med det samme, den dag du har fået udført en behandling. Rabatten er personlig, kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatordninger og den frafalder ved ændringer i dato, tid eller behandlingsform.

BOOK

Halve ben (til og med knæ) 

Bikinilinje eller armhuler 

(ifbm. en anden voksbehandling 175,-)

Overlæbe, hagen el. kinder

(ifbm. en anden voksbehandling 1OO,-)

Arme

 

 

 

Pris: 375,-

Pris: 22O,-

 

Pris: 14O,- 

 

Pris: 375,-