Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger starter med en analyse af hudens styrker og udfordringer samt hudtypen. Efter behandlingen følger der en vejledning af, hvordan du selv kan pleje din hud så den opnår optimal balance, styrke og udstråling.

DERMA ROLLER
De fleste af mine ansigtsbehandlinger kan kombineres med en derma roll. Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af en derma roll med små bitte sterile nåle på O,25 -O,5O mm stimulerer huden kraftigere og man vil få hurtigere synlige resultater. Behandlingen tager ca. 15 min. og købes som en tillægsydelse. Derma rollen er personlig og kan enten købes med hjem kr. 499,- minus 2O% eller man kan lade den blive i klinikken til fremtidige behandlinger. Efter 6 behandlinger med derma rollen kan man få den gratis med hjem, hvis man ønsker.

Tid: 15 min. Pris: 3OO,- BOOK

 

Skræddersyede ansigtsbehandlinger 

Til en træt, kombineret, fedtet eller uren hud. Behandlingen inkluderer afrensning, frugtsyrepeeling, koncentreret C-vit., tilretning af bryn, varme kompres, udrensning af evt. urenheder, afbalancerende maske, afsluttende plejende og fugtgivende cremer til øjen- og læbeområde samt ansigt. 

Til dig der har behov for en kortere intens ansigtsbehandling. Velegnet som en teenage behandling.

Tid: 6O min. Pris: 775,- BOOK


Til dig som også ønsker fokus på ansigtsmassage.

Tid: 9O min. Pris: 1.150,- BOOK


Til dig der ønsker total forkælelse med fokus på ansigtets akupressurpunkter, bindevævet og ansigts- muskulaturen samt farvning af bryn og vipper. Under forløbet vil din hovedbund og fødder få en let massage.

Tid: 12O min. Pris: 1.500,- BOOK

BIOEFFECT EYGLO

EYGLO betyder "Evig glød" på islandsk. Det er hvad BIOEFFECT ønsker med denne meget intensive og fugtgivende ansigtsbehandling. Som de eneste i verden har de udviklet et plantebaseret EGF protein (Epidermal Growth Factor), der arbejder i dybden og genopbygger hudens kollagene og elastine fibre. 
Behandlingen inkluderer afrens, eksfoliering med pulverseret lava og mineraler, hydrogelmaske med EGF serum under, massage af skulder og nakke og afsluttende ansigtsakupressur med dertil hørende Bioeffect day cream.

Tid: 60 min. Pris: 995,- BOOK

Oxygenbehandlinger

Oxygenbehandling er en teknik hvor man anvender 9O% komprimeret ilt, der presser et serum ned i huden (det kan være Hyaluron som er fugtbindende eller Syn som er en naturligt anti-age serum der lammer musklerne). Dette er langt mere effektivt end hvis man påføre en alm. creme. Man bruger en airbrush til at indsluse serummet, så man mærker et koldt pust i ansigtet.

Behandlingen inkluderer: Afrens, peeling med naturlig AHA, enzympeeling med naturlig AHA, oxygen med serum samt afsluttende ansigtsakupressur og creme.

Tid: 6O min. Pris: 75O,- (for en enkelt behandling) BOOK

OxyEye behandling

Oxygenbehandling kun på øjenomgivelserne eller munden, så du igen kan få friske og opstrammende øjne.

Tid: 2O min. Pris: 30O,- BOOK

Kurpakke (6 x behandlinger)

For at opnå det optimale resultat, anbefales kurpakken, der indeholder 6 behandlinger med ca. 7-1O dages mellemrum. Du får den sidste behandling GRATIS.

Tid: ca. 6O min. Pris: 4.000,- BOOK

Gua Sha facial treatment

Denne behandling udføres med Gua Sha sten, som har mange effektive egenskaber mod linier, rynker, rødme og akne. Den efterlader huden og muskulaturen afspændt og med en flot glød.

Man kan tilkøbe en mælkesyrepeeling til kr. 100,- og en duft rool-on til kr. 150,- (dette skal skrive i kommentarfeltet, hvis man ønsker at tilkøbe)

UDFØRES KUN AF CAMILLE

Tid: ca. 75 min. Pris: 1.045,- BOOK

pHformula behandlinger

Frugtsyre behandling "skin resurfacing"

(kan kun bookes hvis der er aftalt et behandlingsforløb)

A.G.E. – moden hud, ældet hud, for tidligt ældet hud, synlige linjer og rynker
M.E.L.A. – Hyperpigmentation, pigmentpletter, solskadet hud eller hormonelle forandringer (fx graviditet, stress, sygdom osv.) leverpletter
A.C.N.E. – acne, fedtet hud, grove åbne porer, uren hud
C.R. – Rosasea, kronisk rødme, karsprængninger, sart hud
V.I.T.A. C – trist, grå og tør hud. Giver ny glød og booster huden med fugt

Tid: ca. 35 min. Pris: 5OO,- BOOK

Kurpakke (6 x behandlinger)

I dette forløb opnår du maximal resultat uden kirurgi. Det anbefales at der går mellem 7-1O dage mellem behandlingerne, for at opnå et hurtigt synligt resultat. Efterfølgende kræver det opfølgende behandlinger ca. en gang om måneden.

Tid: ca. 35 min. Pris: 2.7OO,- BOOK

E.Y.E Lift

Med M.E.S.O device rulleren arbejdes de bittesmå nåle på “kragetæerne” omkring øjnene og på selve øjenlågene. En efterfølgende M.E.S.O Glow gel masseres ind i huden, som trænger meget bedre ned i de dybere lag pga. de bittesmå kanaler rullen har lavet. Herefter lægges en meget opstrammende og genopbyggende peptide maske på hele øjenområdet. Giver et flot lift og forbedre øjeblikkeligt på de fine linjer og rynker.

Man kan godt blive lidt rød og hævet efter behandlingen, men det forsvinder hurtigt.

Tid: ca. 2O min. Pris: 3OO,- BOOK

Få 5% genbestillingsrabat

Bestil en ny tid med det samme, den dag du har fået udført en behandling. Rabatten er personlig, kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatordninger og den frafalder ved ændringer i dato, tid eller behandlingsform.

Få 1O% i bonus

på alle dine produktkøb i klinikken og spar sammen. 
Når du har sparet kr. 500,- op kan du trække beløbet fra en behandling.

Naturlig Smuk ansigtsbehandling

Naturlig Smuk ansigtsbehandling