Massagens virkning

Den vigtigste opgave er at løsne spændinger i musklerne. Spændingerne opstår som regel pga. dårlig arbejdsstilling eller overanstrengelse. Men også psykiske årsager som uro, stress og angst kan forårsage spændinger. Disse spændinger slider på kroppen og giver ofte smerter i skuldre, ryg, nakke, hofter og knæ.

Ofte mærker vi først vores krop, når den gør ondt! Vores krop har også brug for opmærksomhed og omsorg for, at den kan udfolde og yde sig optimalt.


Afstressende velværemassage

Til dig som har brug for at mærke hvordan spændinger og hverdagens stress løsner sig.


Klassisk velværemassage

For dig som har brug for at koble af og give dig selv hen til forkælelse. Massage af hele kroppen. Massagen øger blodcirkulationen samt energiniveauet, de blidere tag er afstressende og muskelafspændende.

Tid: 6O min. Pris: 8OO,- BOOK

D-luxe velværemassage

Den totale forkælelse af krop og sind. Hele kroppen masseres inkl. ansigt og hovedbund med stimulerende olier. Massagen løsner langsomt for dagens spændinger og stress. De blidere tag øger blodcirkulationen og fornyer dig med energi.

Tid: 9O min. Pris: 1.125,- BOOK

Gravidmassage

Lindrende massage med fokus på overbelastede områder. Modvirker væskeophobning og styrker hudens elastine fibre. Behandlingen udføres på en speciel gravidbriks med plads til mave og barm.

Tid: 5O min. Pris: 7OO,- BOOK

Få 5% genbestillingsrabat

Bestil en ny tid med det samme, den dag du har fået udført en behandling. Rabatten er personlig, kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatordninger og den frafalder ved ændringer i dato, tid eller behandlingsform.